ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κριός
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας από τα ξημερώματα, σας χορηγεί περίσσια ενέργεια, παράλληλα όμως σας δημιουργεί μια επαναστατική διάθεση, αφού σχηματίζει δυσμενείς γωνίες με τον κυβερνήτη σου Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Πρoσεξτε τα ατυχήματα και αποφύγετε  να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε.

Ταύρος
Διανύετε μια περίοδο που επιζητάτε αλλαγές και που πρέπει να τις κάνετε αν είναι απαραίτητο. Παρόλα αυτά ίσως θα πρέπει σήμερα να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας ώστε να «δράσετε» σε λίγες μέρες που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας. Για την ώρα απλά χαλαρώστε.

Δίδυμοι
Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και γνωστούς αλλά και να προγραμματίσετε τις κινήσεις της επιτυχίας σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην «ανοίγεστε» σε συναδέλφους που δεν γνωρίζετε καλά, που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Καρκίνος
Θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο σήμερα, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αναποδιές στα επαγγελματικά σας που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Παράλληλα, ίσως δημιουργηθούν προβλήματα με τον σύντροφό σας τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία.

Λέων
Η σημερινή μέρα δεν εγκυμονεί ιδιαίτερους κινδύνους για σας αφού η Σελήνη και ο Ουρανός παρά τις δυσμενείς γωνίες που διαμορφώνουν με τον Άρη, στέλνουν θετικές ακτίνες στο ζώδιό σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να είστε ανεκτικοί με τους γύρω σας που μπορεί να μην έχουν την ίδια εύνοια με σας.

Παρθένος
Τα οικονομικά σας μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο περισσότερο σήμερα, αλλά ακόμα κι αν υπάρξουν απώλειες, ευθύνεστε αποκλειστικά εσείς οι ίδιοι. Απ’ την άλλη ίσως δικαιούστε να χαλάσετε χρήματα για τις προσωπικές σας ανάγκες και την βελτίωση της ψυχολογίας σας, αρκεί να μην προκαλείτε την ζήλια των γύρω σας.

Ζυγός
Δύσκολη θα αποδειχθεί η σημερινή ημέρα και ίσως δεν καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, αφού θα υπάρξουν ανατροπές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Φροντίστε τουλάχιστον να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε.

Σκορπιός
Σήμερα μπορεί να είστε κάπως περισσότερο ευέξαπτοι και οξύθυμοι από ότι συνήθως, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε ένα αρνητικό κλίμα στο χώρο της εργασίας σας. Προσέξτε γιατί το κάθε τι παίζει το ρόλο του σ’ αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε. Αν νιώθετε άσχημα ίσως είναι καλύτερα να πάρετε μια άδεια.

Τοξότης
Παρόλο που η σημερινή ημέρα εγκυμονεί κινδύνους για όλους, εσείς ανήκετε στα λιγότερο ευπαθή ζώδια που μπορούν μάλιστα να σημειώσουν και επιτυχία σε κάποιο τομέα. Η δημιουργικότητά σας και η διαίσθησή σας μπορούν μάλιστα να αυξήσετε σημαντικά τα εισοδήματά σας. Εύνοια και στην προσωπική σας ζωή.

Αιγόκερως
Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη ίσως έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή στο σπίτι σας. Καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσετε για την διατήρηση της αρμονίας όσο μπορείτε και να αποφύγετε την ενασχόληση με αιχμηρά αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν μικρούς ή μεγάλους τραυματισμούς.

Υδροχόος
Η Σελήνη από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές επαφές σήμερα, θα πρέπει όμως να σιγουρευτείτε ότι  η συζήτησή σας θα διατηρηθεί σε αρμονικό επίπεδο και δεν θα ξεφύγετε από τα όρια του επιτρεπτού. Μόνο έτσι θα πετύχετε μια συμφωνία από την οποία θα βγείτε κερδισμένοι.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνάει τα ξημερώματα στον τομέα των οικονομικών σας από όπου σχηματίζει δυσμενείς γωνίες. Θα πρέπει λοιπόν να διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού τα χρήματά σας και να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες που μπορεί να σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Προσοχή και στον φιλικό τομέα, όπου ίσως δημιουργηθούν προστριβές.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK