ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 3.12 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού για να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι στον ζωδιακό κύκλο. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο ενθουσιώδεις και θα έχουμε διάθεση και θέληση για νέα επιτεύγματα. Στις 5.37 σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο μια όψη που ευνοεί τις συζητήσεις και τις σχέσεις. Στις 12.27 η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό και στις 12.29 τετράγωνο με τον Άρη. Πρόκειται για πολύ δύσκολες όψεις που σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού μπορεί να πυροδοτήσουν εκρηκτικές καταστάσεις με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Στις 18.47 σχηματίζεται και το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που ενισχύει τα παραπάνω και μας προδιαθέτει για κρίσιμες καταστάσεις. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο.
*Το τετράγωνο Άρη - Ουρανού αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις. 
*Μπορείτε επίσης να διαβάσετε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας αυτή η όψη στην όψη της εβδομάδας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/11/2013).
Η ερχόμενη χρονιά δεν φαντάζει ιδανική γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που σχηματίζεται στα γενέθλιά σας μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και να σας «ρίξει» σε μεγάλες παγίδες αν αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πού βαδίζετε και να μην βιάζεστε να συλλέξετε καρπούς που μπορεί να είναι σάπιοι. Αναπτύξτε λοιπόν ένα καλό σχέδιο και αρχίστε να το εφαρμόζετε μόνο όταν θα είστε απόλυτα σίγουροι. Στον αισθηματικό τομέα ίσως ήρθε η ώρα να πείτε αντίο σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν πια.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά δυναμικά αλλά και πολύ ευέξαπτα. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού αλλά και η Σελήνη από τον Κριό, θα τους προσδώσει μια έντονη νευρικότητα και γι’ αυτό οι γονείς θα πρέπει από μικρά να τα στρέψουν στον αθλητισμό ώστε να διοχετεύουν την ενέργειά τους θετικά. Ωστόσο στον επαγγελματικό τομέα θα διακριθούν.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:


Γιώργος Κούδας, Μάικ Γαλάκος, Franco Nero.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK