ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
H σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε για τις προσωπικές σας ανάγκες και να ενδώσετε σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Αρμονία θα υπάρχει και μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και σε δραστηριότητες που σας ξεκουράζουν. Αν νιώσετε την ανάγκη να αποκοπείτε από όλους και να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό έργο, ή απλά να περπατήσετε στη φύση, απλά κάντε το.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορείτε να συναναστραφείτε με τους φίλους σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες, φροντίστε να βρείτε λίγο χρόνο για να μιλήσετε έστω και τηλεφωνικά με άτομα που ξέρουν να σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Καρκίνος
Η δουλειά σας απαιτεί όλο το ενδιαφέρον σας σήμερα και σίγουρα τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ πιο εύκολα, αν καταπιαστείτε με θέματα που γνωρίζετε πώς να τα χειριστείτε, παρά με οτιδήποτε άλλο.

Λέων
Αρκετά θετική θα είναι για σας η σημερινή μέρα και ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή απλά να συναντήσετε ένα άτομο με διαφορετική κουλτούρα που θα επηρεάσει με κάποιο τρόπο τη ζωή σας.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για σας, καθώς ήδη νιώθετε κουρασμένοι από το εξουθενωτικό πρόγραμμα που ακολουθείτε εδώ και καιρό. Χαλαρώστε και σκεφτείτε ότι πάνω από όλα είναι η υγεία σας και δεν πρέπει να την παραμελείτε.

Ζυγός
Ο σύντροφός σας χρειάζεται περισσότερο το ενδιαφέρον σας σήμερα και φυσικά δεν θα πρέπει να του το στερήσετε. Σταθείτε στο πλευρό του χωρίς να ζητήσετε ανταλλάγματα και να είστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσει τη στάση σας.

Σκορπιός
Παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις απαιτούν την παρουσία σας, ίσως νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, ώστε να προλάβετε κάποιες ιώσεις που σας περιτριγυρίζουν. Ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε μια καλή δικαιολογία για να αποφύγετε τις συνέπειες.

Τοξότης
Πολύ θετική η σημερινή μέρα για σας, αφού θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, καθώς και με άλλες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια ρομαντική γνωριμία.

Αιγόκερως
Σήμερα η ημέρα απαιτεί να αφιερώσετε χρόνο στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον, και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους δικούς σας. Ίσως ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου ή γενικότερα η προετοιμασία του σπιτιού για τις γιορτές, σας φέρει πιο κοντά.

Υδροχόος
Ημέρα συναντήσεων, συζητήσεων και επαφών είναι η σημερινή, καθώς πράγματι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Καλό θα είναι βέβαια να μην προχωρήσετε σε συμφωνίες και υπογραφές, αφού τόσο ο ανάδρομος Ερμής όσο και η Σελήνη που βρίσκεται σε κενό πορείας, δεν το συνιστούν.

Ιχθείς
Ίσως έχετε ήδη αποφασίσει να αφιερώσετε την σημερινή ημέρα σε ψώνια και διασκεδάσεις που απαιτούν κάποια έξοδα παραπάνω. Προσέξτε μην ξεφύγετε περισσότερο από όσο πρέπει και αρχίσετε να αγοράζετε ότι σας μπαίνει στο μάτι, γιατί σίγουρα θα το μετανιώσετε.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK