ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στις 3.34 και ευνοεί τις διασκεδάσεις, τις συζητήσεις αλλά και τα ταξίδια. Στην συνέχεια όμως βγαίνει σε κενό πορείας όπου και θα παραμείνει μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 14.18. Επόμενως, δεν πρέπει να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα αυτό το διάστημα, αλλά να ασχοληθούμε μόνο με τις συνηθισμένες μας δουλειές.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 24/11/2013).
Πολλά καινούργια πράγματα θα αποφασίσετε να κάνετε την χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να βαδίζετε σε γνωστά μονοπάτια και να μην καταπιαστείτε με αντικείμενα που σας είναι άγνωστα. Όσον αφορά στην προσωπική σας ζωή θα είστε πολύ καλά και αν έχετε ήδη σχέση, είναι πιθανό να επισημοποιηθεί, ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ δυναμικά αλλά και πολύ τυχερά. Έτσι πέρα από τις προσωπικές τους προσπάθειες, η τύχη θα είναι στο πλευρό τους και θα τα βοηθάει κάθε στιγμή. Αναμένεται να πετύχουν στον επαγγελματικό τομέα αλλά και να δημιουργήσουν μια αξιοζήλευτη οικογένεια.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μίμης Ανδρουλάκης, Τζούλια Αλεξανδράτου, Κυριάκος Βελόπουλος, Ζέτα Δούκα, Ήβη Αδάμου.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK