ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


-->
ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
 Κυριακή σήμερα, και μπορείτε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, να ξεκουραστείτε και να ξεκινήσετε τις δραστηριότητές σας λίγο αργότερα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Κρόνο είναι κατάλληλο για να βάλετε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σας.

Ταύρος
Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας από τις 14.18 και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με φίλους και γνωστους και να περάσετε ευχάριστα αυτή την Κυριακή. Με το εξάγωνο Άρη – Κρόνου μάλιστα ίσως κάνετε σχέδια με τον σύντροφό σας για ένα μακρινό ταξίδι.

Δίδυμοι
Το τελευταίο διάστημα έχετε κουραστεί αρκετά και αυτή η Κυριακή είναι ότι πρέπει για χαλάρωση. Ωστόσο, το εξάγωνο Άρη – Κρόνου είναι ιδανικό για να καταστρώσετε το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να τα προλάβετε όλα χωρίς να εξαντλήσετε τις δυνάμεις σας.

Καρκίνος
Ευχάριστα θα κυλήσει για σας η Κυριακή, ειδικά μετά το μεσημέρι με το πέρασμα της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου. Επιπλέον με το εξάγωνο Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα, μπορείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Λέων
Παρά το γεγονός ότι είναι Κυριακή ίσως είστε υποχρεωμένοι να εργαστείτε ή τουλάχιστον να κάνετε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις που αφορούν στο μέλλον σας. Η γνώμη ενός μεγαλύτερου μέλους της οικογένειάς σας, καλό είναι να ληφθεί σοβαρά υπόψην σας.

Παρθένος
Ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα για σας, ειδικά αν ξυπνήσετε πρωί – πρωί και ξεκινήσετε για μια μονοήμερη εκδρομή, που θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε τη φύση και να ξεφύγετε από τις επαγγελματικές σκοτούρες. Αν μάλιστα πάτε με τον σύντροφό σας, ακόμα καλύτερα.

Ζυγός
Τα οικονομικά σας, σάς προβληματίζουν έντονα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε κάποια επιπλέον χρήματα. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη, αρκεί βέβαια να το πάρετε απόφαση.

Σκορπιός
Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο από τις 14.18 σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας. Έτσι, ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ώστε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια.


Τοξότης
Επιτέλους, μπορείτε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα! Ίσως μάλιστα βρείτε μια δημιουργική απασχόληση μέσα από το σπίτι, που θα σας απορροφήσει για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου ευνοεί τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου στις 14.18 και στρέφει το ενδιαφέρον σας στις διασκεδάσεις, στον έρωτα ή στα παιδιά σας. Έτσι μπορείτε να περάσετε μια όμορφη μέρα με τα πρόσωπα που αγαπάτε και να χαλαρώσετε. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον Άρη είναι κατάλληλο για κοινωνικές επαφές.

Υδροχόος
Το σπίτι έχει προτεραιότητα σήμερα και ίσως είναι μια καλή ιδέα να ξεκινήσετε τις διαδικασίες για τις γιορτινές ημέρες, αφού αργότερα ίσως ο χρόνος σας είναι πιο περιορισμένος. Κάποιες μυστικές διεργασίες θα έχουν θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας.

Ιχθείς
Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα, σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με φίλους και γνωστούς και περάσετε μερικές ευχάριστες ώρες. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο από τις 14.18 και μετά, έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε πιο εύκολα και να ολοκληρώσετε με ευχέρεια τυχόν γραπτές εργασίες.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK