ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Η Σελήνη ολοκληρώνει το κενό πορείας στο οποίο βρίσκεται στις 14.18 με την είσοδό της στο ζώδιό του Ταύρου. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα μας απασχολήσουν περισσότερο θέματα οικονομικά και συναισθηματικά και θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για την ασφάλειά μας. Στις 15.08 σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μια θετική όψη που ευνοεί τις διασκεδάσεις αλλά και τις οικονομικές υποθέσεις. Στις 23.53 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, μια όψη που προκαλεί δυσαρμονία και ανασφάλεια.
*Σήμερα πραγματοποιείται και το εξάγωνο Άρη – Κρόνου που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/11/2013).
Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, υπόσχεται να κάνει την ερχόμενη χρονιά ξεχωριστή, καθώς θα ανταμείψει όλες τις προσπάθειές σας και θα σας φέρει επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τόσο τα επαγγελματικά σας όσο και η προσωπική σας θα εξελιχθούν όπως επιθυμείτε, ενώ θα υπάρξει σημαντική αύξηση και στα οικονομικά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά υπομονετικά και θα αγωνίζονται μεθοδικά για την επιτυχία τους. Αναμένεται να αποκτήσουν μια καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και μια καλή οικονομική κατάσταση. Εύνοια θα υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσουν κάποιες ανασφάλειες.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιάννης Κυράστας, Ελένη Καραΐνδρου, Joe DiMaggio.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK