Προβλέψεις για την εβδομάδα από 26 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2012ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στις 26 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού θα φέρει γεγονότα μη αναμενόμενα που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα. Στις 27 ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και βάζει τέλος σε εμπόδια και καθυστερήσεις, ενώ την ίδια μέρα οι σύνοδοι Αφροδίτης-Κρόνου και Άρη-Πλούτωνα, ευνοούν τις οικονομικές υποθέσεις, αφού σχηματίζουν εξάγωνο μεταξύ τους. Τέλος, η τελευταία σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς που πραγματοποιείται στις 28/11 σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που θα φέρει ανέλπιστες ευκαιρίες, κυρίως στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους) και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες). Οι θετικές όψεις συνεχίζονται με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 28 και Αφροδίτης – Άρη στις 30 που υπόσχονται επιτυχία στις συγκροτημένες προσπάθειες αλλά και στις αισθηματικές υποθέσεις.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 26/11 ένα δώρο από τον …ουρανό προσγειώνεται στην αγκαλιά σας. Οι οικονομικές ευκαιρίες σας χτυπούν την πόρτα και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι καθώς τα πάντα εξαρτώνται από την ετοιμότητά σας. Οι περισσότεροι στόχοι σας βρίσκονται ένα βήμα πριν την υλοποίησή τους. Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 28 είναι ιδανική για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή να επισκεφτείτε συγγενείς που βρίσκονται μακριά. Μια νέα μελέτη ή ένα πτυχίο που θα ολοκληρωθούν αυτό το διάστημα, θα σας φέρουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ξαφνικές και ευχάριστες εκπλήξεις διαφοροποιούν το πρόγραμμά σας. Όλα θα συμβαίνουν αναπάντεχα και με περίεργους τρόπους, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες ευχάριστες ανατροπές που θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σας. Με την πλανητική «συνέλευση» στον έβδομο οίκο σας ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες, ενώ τα ταξίδια σας αποκτούν ερωτικές αποχρώσεις. Η αστρική ενέργεια που σας πλημμυρίζει διοχετεύεται στη σεξουαλικότητά σας, στη συμμετοχή σε μια συλλογική προσπάθεια, στην ανάληψη νέων ευθυνών. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις συγκυρίες, δείξτε όμως σύνεση στα έξοδά σας, στη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης στις 28 Νοεμβρίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η πλανητική έμφαση στον έκτο Ηλιακό οίκο σας, σας ωθεί σε νέα φιλόδοξα σχέδια που αφορούν στην καριέρα και στην επαγγελματική αποκατάστασή σας. Μάλιστα, πολλοί από εσάς θα γίνετε αποδέκτες μιας αρκετά ενδιαφέρουσας πρότασης, η οποία αναμένεται να απασχολήσει τις «κοιλάδες του εγκεφάλου σας». Η υπομονή δεν συγκαταλέγεται στα χαρίσματά σας έτσι κι αλλιώς και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε νευρικότητα στη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης στις 28/11. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας αγχώνουν. Σύντομες εκδρομές ή ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας θα λειτουργήσουν πολύ θετικά.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ιδιαίτερα διαισθητικοί και δεκτικοί είστε έτοιμοι να αποκομίσετε νέες εμπειρίες, να αναζητήσετε εμπνεύσεις και επιρροές, να πάρετε το ρίσκο για μια νέα δραστηριότητα ή μια ασυνήθιστη επένδυση. Διανύετε μια περίοδο κατά την οποία μπορείτε να πετύχετε πολλά αν κάνετε τις σωστές κινήσεις. Αξίζει να εξετάσετε με προσοχή τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αν θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να «κερδίσετε» τους σωστούς ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν. Σίγουρα θα σας δώσουν την ώθηση και το στήριγμα για να ξεκινήσετε ένα σχέδιο που κάποτε λόγω συνθηκών είχατε απορρίψει.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την εργασία σας και ίσως ξεκινήσετε να ψάχνετε μια καινούργια απασχόληση. Εξετάστε όλες τις επιλογές προτού κάνετε ένα βιαστικό βήμα. Είναι καλύτερα να ζητήσετε μια αλλαγή μέσα στον υπάρχοντα επαγγελματικό χώρο σας, παρά να αναζητήσετε κάτι καινούργιο. Υπάρχει κίνδυνος, αν δεν προσέξετε να πέσετε θύμα των ίδιων σας των αποφάσεων. Εμπνευστείτε από τις ιδέες και τους ευσεβείς σας πόθους, αλλά με μέτρο και με ξεκάθαρες απόψεις. Ευχάριστες εκπλήξεις «καραδοκούν» στα αισθηματικά σας και αν είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για μια γνωριμία μέσα από τον φιλικό κύκλο. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
 Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας στην εξιχνίαση των «μυστηρίων» που σας απασχολούν. Μείνετε ωστόσο μακριά από πειρασμούς και υποσχέσεις για άμεσες και στιγμιαίες ικανοποιήσεις με αμφίβολη συνέχεια και πιθανές συνέπειες. Εξετάστε προσεκτικά, διαισθητικά και σε βάθος οτιδήποτε, πριν πράξετε τα δέοντα. Τώρα είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος για να αγωνιστείτε και να θέσετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Θα χρειαστεί να βάλετε τάξη στην οικονομική σας κατάσταση. Ξεκινήστε τακτοποιώντας χρέη και δάνεια που σας έχουν γίνει βραχνάς και στη συνέχεια φροντίστε να αποταμιεύετε, όποτε είναι δυνατόν, έστω και ένα μικρό ποσό.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 26, δίνει την ευκαιρία σε όσους είστε ελεύθεροι να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία που γρήγορα θα εξελιχθεί τόσο σοβαρά ώστε να σκεφτείτε ακόμα και την συμβίωση. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 27 θα βάλει τέλος σε οικονομικές απώλειες και έξοδα κι έτσι θα μπορέσετε να ξοδέψετε χρήματα για τον καλλωπισμό του χώρου σας αλλά και του εαυτού σας. Τέλος, η σεληνιακή έκλειψη στις 28, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε νέες δραστηριότητες και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε εμπειρίες που θα αλλάξουν την αντίληψή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Με τρεις πλανήτες και το Βόρειο Δεσμό στο δικό σας ζώδιο, οι δυνατότητες που έχετε είναι μεγάλες και πραγματικά μπορείτε να επιδιώξετε οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας, όσο «ανέφικτο» κι αν φαίνεται. Εξάλλου, η ορθή πορεία του Ερμή από τις 27, θα σημάνει το τέλος των εμποδίων και των καθυστερήσεων, με αποτέλεσμα να δείτε τις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν να εξελίσσονται ταχύτατα. Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 28 στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας φέρει νέες πηγές εσόδων, μέσα από επικερδείς επενδύσεις, σημαντικές αγοραπωλησίες ή την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η έκλειψη της Σελήνης που διαμορφώνεται στις 28 του μήνα στο πολικό ζώδιο των Διδύμων, σηματοδοτεί μεγάλες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα, που θα επηρεάσουν το πρόγραμμά σας και τον τρόπο της ζωής σας. Ίσως μια ανέλπιστη εγκυμοσύνη, μια ξαφνική πρόταση γάμου ή μια νέα γνωριμία που υπόσχεται θετικές προοπτικές, σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Επιπλέον, τα εξάγωνα που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα και τον Άρη στις 28 και στις 30 αντίστοιχα, ευνοούν τα οικονομικά σας και σας φέρνουν ένα σημαντικό έσοδο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ένα χρέος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην προσωπική  ζωή σας, βελτιώνονται αργά αλλά σταθερά, με αποτέλεσμα να αφιερώνετε χρόνο σε διασκεδάσεις και κοινωνικές συναναστροφές που σας βοηθούν να χαλαρώσετε από το φορτωμένο πρόγραμμά σας. Αυτό είναι ό,τι σας χρειάζεται αυτή τη στιγμή, αφού η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 28 του μήνα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας συνιστά να ξεκουράζεστε περισσότερο ώστε να αποδίδετε καλύτερα και στη δουλειά σας. Αν είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα σημάνει την αρχή μιας μακροχρόνιας σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Μια νέα εβδομάδα ξεκινά και οι ελπίδες σας για ένα καλύτερο αύριο αναπτερώνονται, καθώς η τύχη σας δείχνει το καλό της πρόσωπο. Η σεληνιακή έκλειψη σε ευνοϊκή όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, σας φέρνει ανέλπιστες ευκαιρίες για την προσωπική εξέλιξή σας. Επιπλέον, η ορθή πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 27, διευκολύνει τις προσπάθειές σας που δεν συναντούν πια εμπόδια και καθυστερήσεις. Έτσι, όλα σας φαίνονται πιο εύκολα και μπορείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες αφού η αίσθηση ότι επιτέλους οι προσπάθειές σας θα βρουν το στόχο τους, είναι έντονη.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Θαυμάσιες προοπτικές σας επιφυλάσσει η ερχόμενη εβδομάδα καθώς οι θετικές όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες υπόσχονται εύνοια σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 26, θα φέρει νέες επαγγελματικές προτάσεις μέσα από τις οποίες θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε αρκετά το εισόδημά σας, ενώ η ορθή πορεία του Ερμή θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας, χωρίς να συναντήσετε προβλήματα. Η σεληνιακή έκλειψη στις 28 σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες της οικογένειάς σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK