ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 2.30 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και εγκυμονεί κινδύνους για όσους είναι ξύπνιοι ή βρίσκονται έξω, κυρίως οικονομικούς ή και αισθηματικούς. Γι’ αυτό καλό θα είναι να μην δίνετε αφορμές για καβγάδες που μπορούν να δημιουργήσουν ψυχρότητα με τον σύντροφό σας και παράλληλα να αποφύγετε σπατάλες που θα μπορεί να σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Στις 4.00 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και χαρίζει ενέργεια σε όσους την χρειάζονται αυτή την ώρα. Στις 6.36 το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας γεμάτοι ενέργεια, θάρρος, αισιοδοξία και δύναμη.
*Σήμερα επίσης διαμορφώνεται το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
*Διαβάστε πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το ζώδιό σας εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 26/11/2013).
Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, εγγυάται μια υπέροχη χρονιά, κατά την οποία μπορείτε να περιμένετε πολλά. Η επαγγελματική σας ζωή θα σας χαρίσει μεγάλες ικανοποιήσεις, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά, ενώ θα καλυφθείτε απόλυτα και στον αισθηματικό τομέα. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση, είναι πιθανό να την επισημοποιήσετε ή να αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σοβαρή γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού θα χαρίσει σε όσα παιδιά γεννηθούν σήμερα, μεγάλη ευστροφία και την ικανότητα να χειρίζονται αποτελεσματικά κάθε κατάσταση. Έτσι, θα πετύχουν μια λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία αλλά και μια καλή οικονομική βάση. Εύνοια θα υπάρξει και στην αισθηματική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ίνα Λαζοπούλου, Νίκος Φώσκολος, Πάνος Γαβαλάς, Γιώργος Πολυχρονίου, Χρήστος Αντωνιάδης, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Tina Turner, Eugène Ionesco, Cicciolina.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK