ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Η ορθή πορεία του Ερμή θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ανασφάλειες και να διεκδικήσετε με κάθε τρόπο αυτό που σας αξίζει. Με μεθοδικές κινήσεις και υπομονή θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε την ευημερία σας και να πετύχετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που θα τηρηθούν κατά γράμμα, όπως υποδεικνύει η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου.

Ταύρος
Με την ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα μπορείτε πλέον να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, να αποδεχτείτε κάποια γεγονότα και να προσπαθήσετε να λύσετε τυχόν προβλήματα που αποτελούν αιτία διαφωνίας στις προσωπικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι
Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή από σήμερα σε συνδυασμό με την σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου, σας βοηθά να σκεφτείτε πιο λογικά κάποια ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο εργασιακό σας περιβάλλον και να πάρετε ώριμες και σωστές αποφάσεις για το πώς θα αντιμετωπίσετε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Καρκίνος
Η ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα ευνοεί τόσο τις αισθηματικές υποθέσεις σας όσο και τις δημιουργικές ασχολίες σας που μπαίνουν ξανά στους συνηθισμένους τους ρυθμούς, χωρίς προβλήματα και εμπόδια. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου σας παροτρύνει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη ενός σοβαρού δεσμού σας.

Λέων
Η ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα βάζει τέλος σε προβλήματα που φαίνονταν άλυτα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Τώρα ξεκινάει μια νέα περίοδος, και θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θέλετε να διαμορφώσετε την ζωή σας και να προσπαθήσετε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.

Παρθένος
Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή από σήμερα, διευκολύνει την επικοινωνία σας, και πλέον αρχίζετε να συνεννοείσθε καλύτερα με τους γύρω σας και να γίνεστε περισσότερο κατανοητοί. Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα θα φέρει στο δρόμο σας ένα ξεχωριστό άτομο που θα επηρεάσει καθοριστικά τη ζωή σας.

Ζυγός
Τα οικονομικά σας αρχίζουν σιγά – σιγά να σταθεροποιούνται αφού ο Ερμής μπαίνει σε ορθή πορεία από σήμερα και βάζει τέλος σε τυχόν αναποδιές και καθυστερήσεις. Ωστόσο αν εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν καλό θα είναι να μην αρχίσετε τις σπατάλες αλλά να αποταμιεύσετε και κάτι για μια ώρα ανάγκης.

Σκορπιός
Οι αστρολογικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα ευνοούν απόλυτα τις επιλογές σας γι’ αυτό είναι καλύτερα να ακούσετε τη φωνή της καρδιάς σας και να μην αναβάλλετε γι’ αύριο ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Αν για παράδειγμα νιώθετε την ανάγκη να παντρευτείτε μπορείτε να το κάνετε ακόμα και χωρίς πολλά έξοδα και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

Τοξότης
Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανέργων που αναζητούν μια νέα εργασία, είναι πολύ πιθανό να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από μια δουλειά που εργαζόσαστε στο παρελθόν. Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα ευνοεί και τα οικονομικά σας που θα αρχίσουν σιγά – σιγά να τακτοποιούνται. Αν είστε ελεύθεροι ίσως αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν.

Αιγόκερως
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο είναι κατάλληλη για να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση ή να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα, αφού πλέον ο Ερμής ολοκλήρωσε την ανάδρομη πορεία του. Αν είστε ελεύθεροι, μια ξεχωριστή γνωριμία θα σας παροτρύνει να προχωρήσετε σύντομα στη συμβίωση.

Υδροχόος
Θετικά γεγονότα αρχίζουν από σήμερα να εξελίσσονται στην καριέρα σας, αφού η ορθή πορεία του Ερμή, βάζει τέλος σε εμπόδια που φρέναραν την πορεία σας. Τώρα μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά σας που θα σας οδηγήσουν σε μια ανώτερη ιεραρχική κλίμακα.

Ιχθείς
Η διάθεσή σας βελτιώνεται αισθητά από σήμερα, αφού πλέον με την ορθή πορεία του Ερμή θα δείτε κάποιες υποθέσεις σας που είχαν «φρακάρει» να εξελίσσονται και να ανοίγονται μπροστά σας νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Προσέξτε τις αποφάσεις σας, γιατί πρόκειται να αλλάξουν αρκετά τη ζωή σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK