ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή στις 2.57 μια όψη που μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και εντάσεις σε όσους βρίσκονται σε εγρήγορση. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και την Τετάρτη το πρωί στις 2.58.
*Σαράντα οχτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, ενώ σήμερα σχηματίζονται οι σύνοδοι Αφροδίτης – Κρόνου και Άρη – Πλούτωνα που αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 27/11/2013).
Οι σύνοδοι Άρη – Πλούτωνα και Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζονται στον ετήσιο χάρτη σας, σηματοδοτούν μια σημαντική χρονιά κατά την οποία θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή σας. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά σας θα είναι η βελτίωση των οικονομικών σας που θα την επιδιώξετε και την πετύχετε. Θετικές αλλαγές θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή, όπου μια σχέση θα επηρεάσει καθοριστικά το μέλλον σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί ή θα έχετε ένα ευχάριστο γεγονός σχετικά με ένα παιδί σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ δυναμικά και αποφασιστικά αφού δυο σημαντικές σύνοδοι, η Αφροδίτη με τον Κρόνο και ο Άρης με τον Πλούτωνα πρωτοστατούν στον γενέθλιο χάρτη τους. Έτσι θα χαίρονται να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να εκπληρώνουν οτιδήποτε τους ανατεθεί, με αποτέλεσμα να φτάσουν πολύ ψηλά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αλέκος Αλεξανδράκης , Bruce Lee, Jimmy Hendrix.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK