ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 2.58 τα ξημερώματα η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και θα κάνουμε περισσότερες μετακινήσεις προκειμένου να συναντήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στις 3.52 τα ξημερώματα το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα συνιστά προσοχή σε όσους είναι ξύπνιοι καθώς εγκυμονεί κινδύνους για απάτες, εξαπατήσεις αλλά και προβλήματα από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.  Στις 12.33 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και είναι μια πολύ θετική όψη που φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις, εκπλήξεις και γενικά θετικές επιρροές σε όλους. Στις 16.46 πραγματοποιείται η Πανσέληνος που αναλύεται εδώ.
*Διαβάστε επίσης για το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα  που πραγματοποιείται σήμερα, στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 28/11/2013).
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ημέρα των γενεθλίων σας, κάνει τη φετινή χρονιά ξεχωριστή, καθώς σας βοηθάει να «κλείσετε» πολλές εκκρεμότητες και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Αυτές οι εκκρεμότητες σχετίζονται κυρίως με σχέσεις που πρέπει να εξελιχθούν είτε θετικά είτε αρνητικά. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού στην πανσέληνο δείχνει ότι η όποια απόφασή σας θα έχει θετικό αντίκτυπο στην μελλοντική σας πορεία και θα σας ανοίξει νέες προοπτικές. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα ευφυή και επικοινωνιακά και θα αγαπούν κάθε τι πρωτότυπο και πρωτοποριακό. Θα έχουν έφεση στη μάθηση και στις ξένες γλώσσες και υπάρχει πιθανότητα να ζήσουν στο εξωτερικό ή να παντρευτούν με ένα άτομο από άλλη χώρα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μαρία Φαραντούρη, John Galliano, Anna Nicole Smith, Omar Sharif Jr.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK