ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 3.04 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία μια όψη που ευνοεί την επικοινωνία και τις συζητήσεις παρά το ακατάλληλο της ώρας. Όσοι βρίσκονται έξω θα περάσουν ευχάριστες στιγμές, ενώ όσοι ασχολούνται με γραφικές εργασίες θα έχουν πολύ καλή απόδοση. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 15.55.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 29/11/2013).
Η φετινή χρονιά κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για τις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι αισθηματικές είτε επαγγελματικές. Διάφορα γεγονότα – τις πιο πολλές φορές τυχαία – θα γίνουν αιτία να αλλάξετε απόψεις για κάποια θέματα για τα οποία μέχρι σήμερα ήσασταν απόλυτοι. Ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να διακόψετε τις σχέσεις σας με μερικά άτομα από τον φιλικό σας κύκλο. Τα οικονομικά σας είναι άλλος ένας τομέας που χρειάζεται προσοχή κυρίως αν έχετε να διευθετήσετε κληρονομικά ζητήματα.


Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ επικοινωνιακά και γοητευτικά και θα ικανοποιούνται να βρίσκονται μέσα σε κόσμο με φίλους και γνωστούς. Από μικρά θα δημιουργήσουν σημαντικές φιλίες και συνήθως θα είναι περιζήτητα σε πάρτι και συγκεντρώσεις. Παρόλο που θα διακριθούν στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να προσέχουν τα οικονομικά τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ηλίας Κασιδιάρης, Μάκης Δελαπόρτας, Μαρίκα Μητσοτάκη, Ευαγγελία Αραβανή, Jacques Chirac.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK