ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη την ημέρα στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που ευνοεί επαφές, συζητήσεις αλλά και συλλογή πληροφοριών. Πολλοί από σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα – έστω και σύντομο – ταξίδι, ενώ κάποιοι άλλοι θα το προγραμματίσετε για τις επόμενες μέρες.

Ταύρος
Καλή η σημερινή ημέρα για τα οικονομικά σας, με την προϋπόθεση βέβαια ότι πλέον έχετε μάθει από τα λάθη σας και ξέρετε να διαχειρίζεστε το χρήμα όπως πρέπει. Πολλοί από σας θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις για χρήματα που περιμένετε.

Δίδυμοι
Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη την ημέρα στο ζώδιό σας και θα σας παροτρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να εντοπίσετε τρόπους που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Αν εκκρεμούν κάποιες συζητήσεις καλό θα είναι να τις κάνετε σήμερα ακόμα και αν δεν καταλήξετε κάπου.

Καρκίνος
Με την Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, καλό θα είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν απαιτούν έντονες προσπάθειες και που μπορούν να σας φέρουν κάποιο κέρδος. Ίσως είναι καλύτερα να μην ανοίξετε τα χαρτιά σας σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.

Λέων
Με την Σελήνη στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, είναι η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείτε, να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας και να προσεγγίσετε τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους. Το βράδυ αφιερώστε το στον σύντροφό σας.

Παρθένος
Η καριέρα σας έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις αυτό το διάστημα τις οποίες  θα μπορέσετε να τις εκπληρώσετε μόνο με ένα σωστό προγραμματισμό. Η οργάνωσή σας σύντομα θα σας ανταμείψει και οι ανώτεροί σας θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειές σας. Προσέξτε ωστόσο μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας.

Ζυγός
Ευχάριστη μέρα θα είναι η σημερινή, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ικανοποιούν και να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα που ακόμα και αν δεν ξαναδείτε, θα σας προσφέρουν κάποιες εμπειρίες. Αν σκέφτεστε να πάτε κάπου τα Χριστούγεννα αρχίστε από σήμερα να κάνετε το πρόγραμμά σας.

Σκορπιός
Σήμερα φαίνεται να είναι κάπως πεσμένη η διάθεσή σας και αυτό πιθανότατα οφείλεται σε οικονομικούς λόγους. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε πιο ώριμα κάποια ζητήματα και να ξεκινήσετε τις περικοπές σε πράγματα που δεν χρειάζεστε πραγματικά, ώστε να σας μείνουν για κάτι που έχετε περισσότερη ανάγκη.

Τοξότης
Η Σελήνη στο πολικό ζώδιο των Διδύμων, στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας όπου ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση και να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Είτε πρόκειται για τον σύντροφό σας είτε για κάποιον συνεταίρο, θα πρέπει να υπάρξει μια θετική ή αρνητική εξέλιξη.

Αιγόκερως
Η εργασία σας απαιτεί το ενδιαφέρον σας σήμερα και ίσως υπάρχουν θέματα που πρέπει να ολοκληρώσετε τα οποία σας κουράζουν ιδιαίτερα. Προσπαθήστε όμως να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας γιατί αν κάνετε ένα σοβαρό λάθος, μάλλον δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία.

Υδροχόος
Η ανάγκη σας για επικοινωνία και διασκέδαση είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να «παρατήσετε» ακόμα και τη δουλειά σας προκειμένου να βρεθείτε με άτομα που θα σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα.

Ιχθείς
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους και συνιστά να αφιερώσετε χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σας. Αν δεν έχετε καταφέρει ακόμα να κάνετε τις δουλειές που χρειάζονται, σήμερα το κενό πορείας είναι προσφέρεται για να κάνετε αγγαρείες και να βάλετε μια τάξη στο χώρο σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK