ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Το κενό πορείας της Σελήνης τελειώνει στις 9.43 με την είσοδό της στο ζώδιό του Καρκίνου. Στο ζώδιο αυτό η Σελήνη βρίσκεται στο «σπίτι» της και φυσικά λειτουργεί και αποδίδει πολύ θετικά. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για το σπίτι την οικογένεια και την πατρίδα μας. Οι  μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να ψωνίσουμε  είδη σπιτιού που θα ομορφύνουν το χώρο μας,  είδη διακόσμησης ή οικιακές συσκευές, ή ακόμα να ασχοληθούμε με αγοραπωλησίες ακινήτων. Επίσης θα είμαστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι και θα μας απασχολήσει περισσότερο η ασφάλεια η δική μας και των δικών μας ανθρώπων. Στις 10.29 σχηματίζεται το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα που είναι ιδανικό για να δείξουμε το ενδιαφέρον μας στους γύρω μας και να νιώσουμε καλύτερα προσφέροντας – ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί – την βοήθειά μας. Οι τέχνες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Στις 16.43 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που μας κάνει περισσότερο υπομονετικούς και υπεύθυνους ώστε να ολοκληρώσουμε σημαντικές υποθέσεις. Το διάστημα αυτό μπορεί να είμαστε περισσότερο εσωστρεφείς αλλά και πιο σίγουροι για ότι λέμε και κάνουμε. Στις 20.20 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέχουμε γιατί θα υπάρξουν ανατροπές και γενικότερα θα επικρατεί μια αστάθεια. Καλό θα είναι να μην είμαστε οξύθυμοι και νευρικοί γιατί υπάρχει τάση ατυχημάτων.
*Στις 19.27 σχηματίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που αναλύεται εδώ .

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 3/11/2013).
Ενδιαφέρουσα προβλέπεται η ερχόμενη χρονιά, καθώς ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας θα το αφιερώσετε σε ασχολίες που σας διασκεδάζουν και παράλληλα σας ωθούν σε μια ανοδική πορεία. Ταξίδια, μελέτες ξένων πολιτισμών και πρωτοποριακές δραστηριότητες θα επηρεάσουν θετικά την επαγγελματική σας εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα, κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, ή ακόμα και σχέσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να σας οδηγήσουν σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 8.42 θα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 8.43 θα έχουν την Σελήνη τους στον Καρκίνο, με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο ευαίσθητα και προσανατολισμένα στο οικογενειακό περιβάλλον. Οι γονείς θα επηρεάζουν το παιδί ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία. Η ενασχόληση με τέχνες θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχοσύνθεσή του.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Σπύρος Καλογήρου, Μάρω Λύτρα, Michael  Dukakis.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK