ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 15.55 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου μετά από ένα μεγάλο κενό πορείας. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και θα ασχοληθούμε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά μας. Στις 16.51 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ενώ αυξάνει τη διαίσθηση και τη φαντασία μας.
*Σήμερα επίσης διαμορφώνεται το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
**Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη τη ζώδιό σας, εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 30/11/2013).
Το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη που διαμορφώνεται την ημέρα των γενεθλίων σας, σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα θετική χρονιά κατά την διάρκεια της οποίας θα εκπληρώσετε τις περισσότερες επιθυμίες σας. Το σημαντικότερο ωστόσο θα είναι η βελτίωση των οικονομικών σας, που όπως είναι φυσικό θα φτιάξει τη διάθεσή σας. Έτσι, ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σημαντική σχέση σας ή επενδύσετε χρήματα στην δημιουργία μιας δικής σας δουλειάς.                                           

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 15.54 θα έχουν Σελήνη στους Διδύμους και θα είναι αρκετά επικοινωνιακά και πρόσχαρα. Μετά τις 15.55 η Σελήνη τους θα βρίσκεται στον Καρκίνο, γεγονός που θα τα κάνει πιο ευαίσθητα και περισσότερο προσκολλημένα στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Και στις δυο περιπτώσεις όμως θα πετύχουν τόσο επαγγελματικά και οικονομικά όσο και στον αισθηματικό τομέα, όπως υπόσχεται το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη που σχηματίζεται στον γενέθλιο χάρτη τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Καίτη Αμπάβη, Ζώζα Μεταξά, Βλάσης Μπονάτσος.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK