ΤΡΙΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Μια ήρεμη Κυριακή αναμένεται να περάσετε, αν και θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες ακόμα και μέσα από το σπίτι σας. Το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης που πραγματοποιείται στις 10.37 είναι κατάλληλο και για να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που αφορούν περιουσιακά στοιχεία.

Ταύρος
Αν η νέα μέρα σας βρίσκει να ξενυχτάτε καλό θα είναι να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα, ενώ αν οδηγείτε να τηρείτε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας ώστε να μην έχετε εμπλοκές με τον νόμο. Αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας,  αλλά είναι προτιμότερο τις σοβαρές συζητήσεις να τις κάνετε το πρωί.
Tip: Μην κυκλοφορείτε χωρίς ασφάλεια, αφού τώρα μπορείτε να ασφαλίσετε το ατυοκίνητό σας άμεσα με την anytime online.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας και σας δημιουργεί την επιθυμία να εργαστείτε σκληρά προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αν χρειαστεί λοιπόν να δουλέψετε ακόμα και σήμερα που είναι Κυριακή, δεν θα πείτε όχι. Αν πάλι μείνετε σπίτι και νιώσετε την επιθυμία για shopping, τώρα με το διαδίκτυο όλα είναι δυνατά.
Tip: Ατελείωτο shopping σε καλλυντικά, αξεσουάρ μόδας αλλά και είδη σπιτιού σε  μοναδικές τιμές προσφέρει το ten-ten.

 Καρκίνος
Η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα είναι η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιό σας και που συνιστά ιδιαίτερα προσοχή. Αν είστε έξω με τον σύντροφό σας προσπαθήσετε να αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να πάρουν δυσάρεστες διαστάσεις. Το πρωί η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και ίσως μια κυριακάτικη βόλτα αποκαταστήσει τις παρεξηγήσεις.
Tip: Πάρτε τον αγαπημένο σας και δειπνήστε σε ένα από τα Far East Restaurants.

Λέων
Η Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου συνιστά χαλάρωση και ξεκούραση και αν δεν ακούσετε τις ανάγκες του οργανισμού σας, είναι πολύ πιθανό την επόμενη εβδομάδα να την βγάλετε στο κρεβάτι. Με μια καλή παρέα η ώρα θα περάσει χωρίς να το καταλάβετε και η φυσική σας κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη. 
Tip: Αν χρειάζεστε κάποια προϊόντα για να καλλωπίσετε το χώρο σας στο gift-store υπάρχουν αρκετές οικονομικές ιδέες.

Παρθένος
Η ανάγκη σας να βγείτε και να διασκεδάσετε είναι τόσο έντονη που μπορεί να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα χωρίς να τα καταλάβετε. Αν νιώθετε ότι περνάτε καλά και δεν σας απασχολεί το αύριο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αντίθετα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε και μια υπέροχη γνωριμία.

Ζυγός
Η Σελήνη από τον τομέα της καριέρας σας, σας δημιουργεί επαγγελματικές ανησυχίες ακόμα και την Κυριακή. Αν πρέπει να ολοκληρώσετε κάποια καθήκοντα επείγοντα, ίσως είναι καλύτερα να «χαραμίσετε» στη δουλειά αυτή τη μέρα, αφού έτσι κι αλλιώς θα αποζημιωθείτε ανάλογα.

Σκορπιός
Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, στρέφει το ενδιαφέρον όλων επάνω σας, γεγονός που ανεβάζει την διάθεσή σας στα ύψη. Με ανανεωμένη ψυχολογία είναι η κατάλληλη στιγμή  να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και να επιλέξετε το άτομο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου σας παρασύρει σε οικονομικές σπατάλες. Μπορεί να νιώθετε ότι δικαιούστε να το ρίξετε λίγο έξω αφού το τελευταίο διάστημα έχετε υπερβεί τα όριά σας, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσετε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο και με τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως
Η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα που σχηματίζεται στη 00.54  μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας μπορεί να κλονιστεί σοβαρά αν δεν μπορέσετε να βρείτε ένα σημείο επαφής. Προσέξτε τις ζήλιες και τις γκρίνιες που δεν οδηγούν πουθενά. Το μεσημέρι της Κυριακής μπορεί να τα βλέπετε όλα διαφορετικά.

Υδροχόος
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου μπορεί να σας «φορτώνει» με περισσότερη δουλειά, παράλληλα όμως σας δημιουργεί και την επιθυμία να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να κάνετε κάτι διαφορετικό. Αν ο σύντροφός σας συμφωνεί, τι καλύτερο από μια απόδραση χωρίς πρόγραμμα.
TipΑπολαύστε ένα πολυτελές διήμερο στο Club Hotel Casino Loutraki.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα δεν σας επιφυλάσσει δυσάρεστα γεγονότα, παρόλο που η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον ή και με τον σύντροφό σας. Σύντομα όμως θα συμβιβαστείτε και δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε και ένα σύντομο ταξίδι για τους δυό σας.
Tip: Τι θα λέγατε για ένα τριήμερο στη μαγική Βαρκελώνη;

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK