ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 201254 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, και συνιστά σε όσους βρίσκονται έξω και διασκεδάζουν ή εργάζονται αυτή την ώρα, να αποφύγουν εντάσεις καθώς επίσης και να μην εμπλακούν σε βίαια επεισόδια. Στη 1.31 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που μπορεί να ρίξει κάπως την διάθεση. Με αυτή την όψη είναι καλύτερα να είμαστε σε οικογενειακό ή τουλάχιστον οικείο περιβάλλον, παρά σε άγνωστο. Στις 10.37 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και η όψη αυτή ευνοεί τη σχέση μεταξύ των δυο φύλων, τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και τα οικονομικά θέματα. Αυτή είναι η τελευταία όψη που κάνει η Σελήνη, αφού στη συνέχεια ξεκινά ένα κενό πορείας που θα ολοκληρωθεί αύριο το βράδυ στις 21.39 με την είσοδό της στον Λέοντα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 4/11/2013).
Η χρονιά που ξεκινά την ημέρα των γενεθλίων σας, αναμένεται πολύ θετική, για τους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Στον εργασιακό σας χώρο θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας και να πάρετε τη θέση που σας αξίζει. Ένα ταξίδι που θα κάνετε είτε για επαγγελματικούς είτε για εκπαιδευτικούς λόγους, είτε απλά και μόνο για την ψυχαγωγία σας θα επηρεάσει τον τρόπο ζωής σας και ίσως ακόμα και ολόκληρη τη φιλοσοφία σας. Αποφύγετε να εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μπορεί να είναι προσκολλημένα στην οικογένεια και να επηρεάζονται σημαντικά από την γνώμη της, ωστόσο παράλληλα θα αγαπούν και την ανεξαρτησία και την περιπέτεια. Στη ζωή τους θα κάνουν πολλά ταξίδια και δεν αποκλείεται να ζήσουν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους στο εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νικόλαος Πλαστήρας, Μάρθα Καραγιάννη.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK