Προβλέψεις για την εβδομάδα από 5 - 11 Νοεμβρίου 2012


Στις 7 του μήνα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Τοξότη, στις 14 εισέρχεται ανάδρομος στο Σκορπιό και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 26ης προς 27 Νοεμβρίου επιστρέφει και πάλι σε ορθή πορεία. Το φαινόμενο αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας, γεγονός που θα μας ωθήσει να κάνουμε αλλαγές ή διορθωτικές κινήσεις σε οικονομικά, προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Δεδομένου ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε σημαντικά έγγραφα και εργασίες, καλό  θα είναι να προμηθευτούμε εγκαίρως usb flash  ώστε να τα αποθηκεύσουμε. H εβδομάδα «κλείνει» με τη θετική όψη Αφροδίτης- Δία στις 9 Νοεμβρίου, που σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) αλλά και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει στις 7 του μήνα, στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με νομικές υποθέσεις, ταξίδια και ανώτερη μόρφωση. Σ’ αυτά τα θέματα είναι πιθανό να υπάρξει μια στασιμότητα ή κάποιες καθυστερήσεις μέχρι και τις 27. Ωστόσο η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορεί να λειτουργήσει και θετικά για σας, καθώς θα σας παροτρύνει να ξαναπιάσετε μια μελέτη που έχετε αφήσει στη μέση ή και να αποκτήσετε ένα τίτλο σπουδών που αποτελεί όνειρο ζωής. Την Παρασκευή με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία μπορείτε να αποδράσετε μαζί με τον σύντροφό σας. Σ' αυτή την περίπτωση φροντίστε  να κλείσετε την εκδρομή σας πριν τις 7 του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Από τις 7 Νοεμβρίου μέχρι τις 27 θα πρέπει να ακολουθείτε με ευλάβεια τον προϋπολογισμό σας και να περιορίσετε τα έξοδά σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα της ασφάλειας και της διαχείρισης των χρημάτων, σας καθιστά υπερβολικά γαλαντόμους και γενναιόδωρους, με αποτέλεσμα να σπαταλάτε μεγάλα ποσά για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Παράλληλα, ο Άρης θα φέρει στην επιφάνεια θέματα σχετικά με κοινά περιουσιακά στοιχεία και οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτα πρόσωπα. Φροντίσετε να τακτοποιήστε έγκαιρα τα χρέη σας και αποφύγετε να πάρετε δάνεια αυτή την περίοδο. Την Παρασκευή με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία μπορείτε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.

 ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας αναμένεται να περάσουν από το «μικροσκόπιο» από τις 7 - 27/11 που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον αντίστοιχο οίκο του ωροσκοπίου σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν θα είναι περισσότερο ευαίσθητα και θα χρειάζονται την ασφάλεια και τη σιγουριά που τους παρέχει η παρουσία σας. Προσπαθήστε να σταθείτε δίπλα τους, αποφύγετε συγκρούσεις και προσέξτε τα λόγια σας ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν μια υπόθεσή σας είχε «κολλήσει», με τον ανάδρομο Ερμή και το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που σχηματίζεται την Παρασκευή ίσως ολοκληρωθεί και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη στις 7 του μήνα και την ολοκληρώνει στις 27. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας στον επαγγελματικό χώρο σας και αν συνεργάζεστε με συγγενείς καλά θα είναι να αποφύγετε διαφωνίες και αντιθέσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να απελευθερωθείτε από άγχος που σας κάνει περισσότερο ευέξαπτους από ότι συνήθως. Αν γυμνάζεστε αποφύγετε τις απότομες κινήσεις και αν αθλείστε, τα επικίνδυνα σπορ. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, να μην απογοητεύεστε και να μην προσπαθείτε να βιάσετε τις καταστάσεις. Την Παρασκευή με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, μπορείτε να καλέσετε φίλους στο σπίτι σας και να περάσετε ευχάριστα.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η αισθηματική σας ζωή πρωτοστατεί, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον τομέα του έρωτα αναβιώνει σχέσεις από το παρελθόν. Όσοι έχετε ζήσει ένα πρόσφατο χωρισμό  έχετε μεγάλες πιθανότητες για επιστροφή του προσώπου που σας ενδιαφέρει, από τις 7 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου. Αντίθετα όσοι διατηρείτε μια προβληματική σχέση, θα δείτε τα προβλήματα να βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά δεν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις πριν από το τέλος του μήνα. Το σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τις εσωτερικές σας επιθυμίες και να προετοιμάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Την Παρασκευή το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι κατάλληλο για διασκεδάσεις και ξενύχτια. 
Tip: Κλείστε το τραπέζι σας εύκολα και οικονομικά στο bookalaki.gr

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής, γίνεται ανάδρομος στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Έτσι, από τις 7 μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με οικογενειακά προβλήματα και ίσως νιώσετε να ασφυκτιάτε μέσα στο σπίτι σας. Ίσως πάλι οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις προκαλέσουν αφορμή για καυγάδες μέσα στην οικογένεια. Αποφύγετε να τεντώσετε το σχοινί και προσπαθήστε όσο περνάει από το χέρι σας να μην πιέζετε τις καταστάσεις. Την Παρασκευή το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία θα συμβάλει στην βελτίωση των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το γεγονός ότι ο Ερμής από τις 7 γυρίζει σε ανάδρομη πορεία,  θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σας, γι' αυτό μέχρι τις 27/11 θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας. Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις σας, έτσι ώστε να μην «χαθείτε» ή φτάσετε στον προορισμό σας «κατόπιν εορτής». Την Παρασκευή με το τρίγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από το ζώδιό σας με τον Δία μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά, ή ακόμα και να προγραμματίσετε ένα τριήμερο όπως ακριβώς το φαντάζεστε.
Tip: Προτάσεις για οικονομικές αποδράσεις στο ekdromi.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ερχόμενη εβδομάδα συνιστά ιδιαίτερη προσοχή  στα οικονομικά σας, καθώς από τις 7 μέχρι και 27/11 η ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως σας θυμίσει ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Ωστόσο, αν οφείλουν άλλοι χρήματα σε σας, είναι πολύ πιθανό να τα λάβετε αυτό το διάστημα. Την Παρασκευή με το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία θα έχετε ένα οικονομικό όφελος από τον σύντροφό σας, ενώ είναι πιθανό να έχετε κέρδος και από ένα περιουσιακό σας στοιχείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το δικό σας ζώδιο στις 7 Νοεμβρίου, γεγονός που δεν σας βοηθά να χειριστείτε με ευχέρεια τις υποθέσεις σας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να χάσετε το «δίκιο» σας. Ίσως θα είναι καλύτερα μέχρι και τις 27 να αποφύγετε συζητήσεις για θέματα που ξέρετε ότι μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Την Παρασκευή ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και σας παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες. Οι φίλοι και γενικότερα το κοινωνικό περιβάλλον, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο πλανήτης που κυβερνά την υγεία σας ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος από τις 7 του μήνα, γεγονός που μπορεί να επαναφέρει παλιά προβλήματα υγείας αν δεν φροντίσετε να ξεκουράζεστε όσο πρέπει. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα επαγγελματικά σας καθήκοντα ή να πρέπει να εκπληρώσετε υποχρεώσεις που για κάποιο λόγο έχουν παραμεληθεί, και πρέπει τώρα να καλυφθούν επειγόντως. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία που σχηματίζεται την Παρασκευή, είναι ιδανικό, αφού θα σας επιτρέψει να επανέλθετε στους γνωστούς ρυθμούς σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας φέρει και την επιβράβευση που αναζητάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 7 του μήνα στον τομέα της καριέρας και το γεγονός αυτό συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ώστε να μην αμελήσετε μια σημαντική δουλειά. Εξάλλου, μέχρι και τις 27 οι ανώτεροί σας θα αξιολογήσουν εκ νέου την αποδοτικότητά σας και ίσως βρεθείτε σε ένα καλύτερο πόστο που θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Την Παρασκευή το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι κατάλληλο για να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας ή ακόμα και να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό τριήμερο.
Tip: Προτάσεις για οικονομικές εκδρομές στο ekdromi.gr

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 7 του μήνα, θα έχει ως αποτέλεσμα να έχετε αυξημένο φόρτο εργασίας τουλάχιστον μέχρι και τις 27. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε πραγματικά να φέρετε εις πέρας, καθώς υπάρχει κίνδυνος είτε να φανείτε ασυνεπείς, είτε να καταπονήσετε τον οργανισμό σας. Την Παρασκευή το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, είναι κατάλληλο για να απολαύσετε το τριήμερο με την οικογένειά σας και να ασχοληθείτε με τις δουλειές του σπιτιού, ή με θέματα που αφορούν τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK