ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστείτε με τις ανάγκες της ημέρας, οι οποίες απαιτούν να εστιάσετε την προσοχή σας στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε θέματα που αγνοείτε, αλλά και να συσφίξετε τις σχέσεις σας.

Ταύρος
Η επικοινωνία με τους γείτονες και το συγγενικό σας περιβάλλον είναι αυξημένη σήμερα, αφού φαίνεται ότι για κάποιους λόγους ανταλλάσσετε τις απόψεις σας για κάποιο ζήτημα που σας αφορά. Μην αγνοήσετε τις συμβουλές ηλικιωμένων ατόμων που μπορούν να σας διδάξουν πολλά.

Δίδυμοι
Παρά το γεγονός ότι η καινούργια εβδομάδα μόλις ξεκινά, ίσως θα πρέπει να μείνετε και σήμερα ήρεμοι ή τουλάχιστον να φροντίσετε μην ασχοληθείτε με κουραστικές δουλειές. Προσέξτε τα οικονομικά σας και μην ξοδεύετε χρήματα αν δεν υπάρχει πραγματικά λόγος.

Καρκίνος
Άλλη μια μέρα που μπορείτε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον καλλωπισμό σας. Η Σελήνη μπορεί να βρίσκεται σε κενό πορείας, αλλά αυτό δεν σας απαγορεύει να κάνετε μια κούρα ομορφιάς που θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σας.

Λέων
Η Σελήνη παραμένει μέχρι και τις 21.38 στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας επιτρέπει μεν να εργαστείτε και να παράγετε το έργο που πρέπει, ίσως όμως είναι καλύτερα να μείνετε στο περιθώριο και να μην επιζητάτε την προβολή. Έτσι κι αλλιώς από το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες και αναζητήσετε την παρέα φίλων που μπορούν να σας κάνουν να ξεχνάτε τα προβλήματά σας. Ακόμα κι αν σας περιμένει φόρτος εργασίας, θα βγει καλύτερα με την βοήθεια των συναδέλφων σας.

Ζυγός
Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται σε κενό πορείας στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας βοηθά να ολοκληρώσετε με επιτυχία εργασίες ρουτίνας που ολοκληρώνονται γρήγορα και χωρίς λάθη. Καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ή να μην πάρετε θέση σε μια διαφωνία των γύρω σας.

Σκορπιός
Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά ή να μελετήσετε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει. Σήμερα μπορείτε να συλλέξετε πιο εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζεστε γι’ αυτό καλό θα είναι να ασχοληθείτε και με την έρευνα.

Τοξότης
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με περιουσιακά στοιχεία ή οικονομικές εκκρεμότητες. Παράλληλα, αν νοσταλγείτε έναν παλιό έρωτα, καλό θα είναι να μην κάνετε καμία κίνηση σήμερα, καθώς το κενό πορείας της Σελήνης δεν βοηθάει.

Αιγόκερως
Η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή με κάποιον συνέταιρό σας μπορεί να δοκιμαστεί σήμερα, και δυστυχώς όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα. Καλό θα είναι λοιπόν να μην εμπλακείτε σε διαφωνίες που δεν καταλήγουν πουθενά και να αρκεστείτε σε θέματα ρουτίνας που εξελίσσονται πολύ θετικά.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σας, γεγονός που συνιστά να μην παραμελήσετε την δουλειά σας, ωστόσο το κενό πορείας είναι κατάλληλο μόνο για δουλειές ρουτίνας που τις κάνετε σχεδόν μηχανικά. Μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να το ολοκληρώσετε.

Ιχθείς
Η δημιουργικότητά σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, και πραγματικά σήμερα μπορείτε να τελειώσετε πολλές εκκρεμότητες που έχουν μείνει στη μέση εδώ και καιρό. Θα βρείτε επίσης τον χρόνο να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και τον σύντροφός σας και να χαρείτε οικογενειακές στιγμές.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK