ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 21.39 το βράδυ οπότε περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο θα είμαστε περισσότερο γενναιόδωροι και υπερήφανοι, ενώ θα έχουμε διάθεση να διασκεδάσουμε, να παίξουμε τυχερά παιγνίδια ή να ασχοληθούμε με τα παιδιά μας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 5/11/2013).
Ευχάριστη προβλέπεται για σας η φετινή χρονιά, καθώς ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας θα το αφιερώσετε σε ασχολίες που σας διασκεδάζουν και παράλληλα σας ωθούν σε μια ανοδική πορεία. Ταξίδια, μελέτες ξένων πολιτισμών και πρωτοποριακές δραστηριότητες θα επηρεάσουν θετικά την επαγγελματική σας εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα, κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, ή ακόμα και σχέσεις με άτομα μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, μπορεί να καταλήξουν γρήγορα στα σκαλοπάτια της εκκλησίας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 21.38 θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 21.39 θα είναι πιο ανεξάρτητα και θα έχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Θα είναι γενναιόδωρα και θα καταξιωθούν επαγγελματικά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Mιχάλης Χατζηγιάννης, Δήμος Βερύκιος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αλέκα Παπαρήγα, Art Garfunkel, Tatum O'Neal, Vivian Leigh, Sam Shepard, Bryan Adams.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK