ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 4.58 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και αυτή η όψη δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια και μελαγχολία. Ευτυχώς σύντομα η κατάσταση αλλάζει αφού στις 5.57 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και μας φτιάχνει την διάθεση, ανεβάζει την αισιοδοξία μας και μας βοηθά να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Η ώρα αυτή είναι πολύ καλή για ψώνια και αγορές και αν χρειαζόμαστε κάτι είναι καλύτερα να το πάρουμε τώρα καθώς από αύριο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Στις 7.44 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό μια όψη που σχετίζεται με θετικές εκπλήξεις και ευχάριστες τυχαίες συναντήσεις, ενώ μπορεί να φέρει και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Τέλος, στις 19.14 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη μια όψη που μας κάνει ενδιαφερθούμε περισσότερο για την εμφάνισή μας και είναι κατάλληλη για να επισκεφτούμε το κομμωτήριο, να ψωνίσουμε προϊόντα ομορφιάς ή ρούχα που θα ικανοποιήσουν το γούστο μας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 6/11/2013).
Πολύ θετική αναμένεται η ερχόμενη χρονιά, καθώς στον ετήσιο χάρτη σας η Σελήνη σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τη ζωή σας σε πολλούς τομείς. Τα οικονομικά σας με κάποιο μαγικό τρόπο θα αυξηθούν σημαντικά, γεγονός που μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό να αποκτήσετε ένα ακίνητο είτε για επένδυση, είτε για να ζήσετε σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Παράλληλα, θα κάνετε κάποιες καινούργιες φιλίες που με την πάροδο του χρόνου θα γίνουν πολύ δυνατές.

 Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικά προικισμένα. Θα έχουν μεγάλη οξυδέρκεια και ευστροφία ενώ θα είναι και πολύ όμορφα. Στη ζωή τους θα αποκτήσουν σταθερούς και πιστούς φίλους, ενώ θα εξασφαλίσουν μια αξιοζήλευτη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ευανθία Ρεμπούτσικα (1958), Βίκυ Σταυροπούλου, Άδωνις Γεωργιάδης, Kanuni Sultan Süleyman.

2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK