ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή και τον Ουρανό σας παρέχει την κατάλληλη ενέργεια για να χειριστείτε αποτελεσματικά όλα τα καθήκοντά σας. Επιπλέον, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, ενώ είναι πολύ πιθανό να ακούσετε και μια ευχάριστη είδηση.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι σας. Αν σας απασχολούν θέματα που αφορούν τα περιουσιακά σας στοιχεία, μπορείτε να τα χειριστείτε σήμερα με επιτυχία. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σε οτιδήποτε.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με φίλους που μπορούν να σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Μέσα από τις συναναστροφές σας είναι πολύ πιθανό να πληροφορηθείτε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, καθώς επίσης και να κάνετε μερικές νέες γνωριμίες που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Καρκίνος
Η διάθεσή σας είναι σήμερα αρκετά «ανεβασμένη» και σας επιτρέπει να κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια. Αν μάλιστα σχεδιάζετε μια δουλειά που υπολογίζετε ότι θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας, μάλλον είστε σε πολύ καλό δρόμο. Κάθε πληροφορία που θα μάθετε σήμερα, θα αποδειχθεί πολύτιμη.

Λέων
Η Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη. Όλες αυτές οι όψεις θα κάνουν την ημέρα σας αρκετά ενδιαφέρουσα αφού θα καταφέρετε να συνδυάσετε τη δουλειά με την διασκέδαση, ενώ θα βρείτε χρόνο για τον σύντροφό σας, ή για μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Παρθένος
Η Σελήνη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να «εργαστείτε» παρασκηνιακά και να προετοιμάσετε το έδαφος για μια εργασία που θα σας αποφέρει μεγάλα εισοδήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας ειδικά σε άτομα που δεν γνωρίζετε.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να δικτυωθείτε και να διευρύνετε τις επαφές σας. Η κοινωνικότητά σας θα αποκορυφωθεί και είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε ακόμα και επαγγελματικά θέματα με άτομα που μπορούν να σας φωτίσουν με τις εμπειρίες τους.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας από όπου σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ερμή. Οι όψεις αυτές υπόσχονται να σας εξασφαλίσουν την αναγνώριση και την οικονομική ανάκαμψη, αν εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να εκπληρώσετε σημαντικές επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Τοξότης
Η Σελήνη από τον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας παροτρύνει να παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, ή να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή ακόμα και μια ξένη γλώσσα που θα σας χρησιμεύει στην εργασία σας. Οτιδήποτε ξεκινάτε σήμερα θα σας φέρει σημαντικές απολαβές στο μέλλον.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Ένα μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται από την Σελήνη, τον Ερμή και τον Ουρανό σας βοηθούν να ρυθμίσετε οφειλές προς τρίτους ή να προχωρήσετε σε μια σημαντική επένδυση που θα σας αποφέρει κέρδη στο μέλλον.

Υδροχόος
Οι σχέσεις βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας σήμερα και γι’ αυτό καλό είναι –τώρα που έχετε την διάθεση- να λύσετε κάθε παρεξήγηση και διαφωνία που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες. Είτε πρόκειται για τον σύντροφό σας είτε για κάποιο άλλο άτομο, ένας σωστός διάλογος θα δώσει τέλος σε κάθε πρόβλημα.

Ιχθείς
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σας από όπου σας παροτρύνει να εργαστείτε περισσότερο και παράλληλα σας βοηθά να «βγάλετε» την δουλειά σας πιο εύκολα από άλλες φορές. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν όσο καλύτερα μπορείτε τη σημερινή μέρα, γιατί ίσως από αύριο, δεν υπάρχει αυτή η εύνοια.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK