ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Καθυστερήσεις θα υπάρξουν σήμερα σε κάποιες υποθέσεις σας, γεγονός που οφείλεται στον ανάδρομο Ερμή. Ωστόσο, με την θετική επιρροή της Σελήνης θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας, ενώ αν διαθέτετε κάποιο ταλέντο μπορείτε να το προβάλλετε χωρίς φυσικά να το εκμεταλλευτείτε οικονομικά (ακόμη).

Ταύρος
Το ενδιαφέρον σας συνεχίζει να είναι στραμμένο στο σπίτι σας και στα περιουσιακά σας στοιχεία. Με τον ανάδρομο Ερμή από σήμερα είναι πολύ πιθανό να «ξεφορτωθείτε» κάποια πράγματα που δεν θέλετε – ακόμη και αν πρόκειται για περιουσιακά στοιχεία – και να αποκομίσετε ένα σημαντικό όφελος.

Δίδυμοι
Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, σήμερα μπορείτε να συζητήσετε κάποια σοβαρά θέματα, που μέχρι τώρα δεν είχαν την τύχη που τους άξιζαν. Σήμερα όμως ίσως κάποια άτομα δείξουν έντονο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να αποκομίσετε κάποιο όφελος.

Καρκίνος
Οι ενέργειες που έχετε κάνει τις τελευταίες μέρες αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς από σήμερα, και είναι πολύ πιθανό να σας φέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Με τις θετικές γωνίες που θα σχηματίσει η Σελήνη από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, δεν αποκλείεται επίσης να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν.

Λέων
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας, και οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει με τον Δία και τον Άρη σας επιτρέπουν να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας αλλά και με φιλικά σας άτομα. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Προσοχή μην αμελήσετε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Παρθένος
Ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινάει από σήμερα την ανάδρομη πορεία του, γεγονός που συνιστά να προσέχετε ώστε να μην κάνετε σοβαρά λάθη στη δουλειά σας. Οι παρασκηνιακές δραστηριότητες ευνοούνται περισσότερο σήμερα, παρόλο που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια σε κάποια άτομα.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κοινωνικοποιηθείτε και να συναντήσετε φίλους και γνωστούς με τους οποίους θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να συναντήσετε άτομα που έχετε χάσει εδώ και καιρό ή να συναντήσετε τυχαία ένα άτομο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου σας δίνει την ευκαιρία να προβάλλετε τις ικανότητές σας και να λάβετε ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Προσέξτε ωστόσο, πώς θα το διαχειριστείτε, αφού με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανό να ξοδέψετε όλα σας τα χρήματα χωρίς να το καταλάβετε.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε από τώρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να προγραμματίσετε εγκαίρως τις διακοπές σας. Φροντίστε φυσικά να είστε σίγουροι ότι δεν σας ξεφεύγει τίποτα, αφού με τον ανάδρομο Ερμή, όλα είναι πιθανά.

Αιγόκερως
Θετικές εξελίξεις σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα στον τομέα των οικονομικών σας. Κάποια άτομα φαίνονται αποφασισμένα να σας «δωροδοκήσουν» προκειμένου να αναλάβετε να τα βοηθήσετε σε θέματα που θεωρείστε «αυθεντία» αλλά επίσης απαιτούν εχεμύθεια. Από τη στάση σας θα εξαρτηθούν πολλά.

Υδροχόος
Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, τις προσωπικές, τις επαγγελματικές ή τις φιλικές. Ίσως αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για κάποια άτομα αν και θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα προτού προβείτε σε καθοριστικές ενέργειες.

Ιχθείς
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας βοηθάει να ολοκληρώνετε γρήγορα και αποτελεσματικά την εργασία σας. Οι θετικές γωνίες με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία και τον Άρη, είναι κατάλληλες για να βάλετε ένα πρόγραμμα που θα σας εξασφαλίσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK