ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στη 1.45 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, μια όψη θετική που μας κάνει υπέρμετρα γενναιόδωρους, αισιόδοξους και χαρούμενους. Οι υπερβολές ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγονται ειδικά αν είμαστε έξω και πίνουμε, τρώμε ή οδηγούμε. Στις 2.36 διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και διαφορές ανάμεσα στα δυο φύλα.  Στις 17.27 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη μια θετική όψη που μας παρέχει ενέργεια και ενθουσιασμό για να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία. Αυτή είναι και η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη αφού αμέσως μετά βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τα ξημερώματα της 8ης Νοεμβρίου και ώρα 6.35 που θα περάσει στην Παρθένο.
*Στη 01.03 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του. Διαβάστε πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 7/11/2013).
Τα επαγγελματικά σας θα πρωτοστατήσουν τους επόμενους δώδεκα μήνες και σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποιες πολλά υποσχόμενες συμφωνίες. Ανάλογη φυσικά θα είναι και η αύξηση των εσόδων σας, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας και να αντεπεξέλθετε με ευχέρεια σε οικονομικές εκκρεμότητες που σας προβληματίζουν. Η αισθηματική σας ζωή προδιαγράφεται ευνοϊκή και ακόμα και αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα γίνετε περιζήτητοι. Στο χέρι σας είναι να διαλέξετε το πιο κατάλληλο άτομο για σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι εξαιρετικά γενναιόδωρα και  περήφανα και από μικρά θα χαίρονται να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Στο σχολείο και αργότερα στη ζωή τους γρήγορα θα γίνονται οι αρχηγοί μιας ομάδας χάρη στις εμφανείς ικανότητές τους. Προορίζονται να φτάσουν ψηλά και να καταξιωθούν.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αλέκος Σακελλάριος, Τίτος Βανδής, Τζίνα Αλιμόνου, Δούκισσα Νομικού, Albert Camus, Madame Curie.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK