ΠΕΜΠΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 6.35 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυο ημέρες. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για την δουλειά και την υγεία μας. Τα εργασιακά θέματα θα μας απασχολήσουν και όταν η Σελήνη σχηματίζει αρνητικές όψεις από αυτό το ζώδιο, είναι πιθανό να υπάρξουν απεργίες, κινητοποιήσεις κ.λπ. Στις 7.15 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια όψη που δημιουργεί αυταπάτες και απάτες και χρειάζεται προσοχή. Ωστόσο ευνοεί τις καλλιτεχνικές ασχολίες. Στις 13.57 η Σελήνη σχηματίζεται εξάγωνο με τον Κρόνο και μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους. Τα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα αυτή τη στιγμή φαίνεται να ευνοούνται. Το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή στις 14.06 μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία, -ιδιαίτερα αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος- και προβλήματα στις μετακινήσεις. Τέλος, στις 20.25 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια εξαιρετικά θετική όψη που μας δίνει δύναμη και ενέργεια για να ασχοληθούμε με θέματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Ευνοούνται ακόμα οι ερωτικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 8/11/2013).
Η κοινωνική σας ζωή και οι επιθυμίες σας είναι ο τομέας που ευνοείται περισσότερο στον ετήσιο χάρτη σας. Έτσι οι στόχοι σας θα υλοποιηθούν μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, ενώ οι φίλοι σας θα παίξουν ένα θετικό ρόλο ή θα αποκομίσετε περισσότερο οφέλη αν εργαστείτε συλλογικά. Κατά την διάρκεια του χρόνου θα κάνετε αρκετά σύντομα ταξίδια μέσα από τα οποία θα δημιουργήσετε νέες φιλικές επαφές με άτομα με τα οποία θα νιώσετε αμοιβαία εκτίμηση. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε και μια ερωτική γνωριμία, την οποία όμως θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα στην αρχή. Προσοχή στα οικονομικά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα πρόσχαρα και θα εκδηλώσουν καλλιτεχνικές τάσεις. Θα αναλαμβάνουν καθήκοντα με ευχαρίστηση, και θα τα ολοκληρώνουν γρήγορα και σωστά χάρη στην οργάνωση και την επιμέλειά τους. Εύνοια θα προέλθει από το φιλικό περιβάλλον και από τα αδέλφια τους ή συγγενικά τους πρόσωπα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Στράτος Διονυσίου, Alain Delon, Gordon Ramsay.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK