ΠΕΜΠΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο από τις 6.35 το πρωί, στρέφει το ενδιαφέρον σας στη δουλειά σας. Καλό θα είναι να μην δίνετε σημασία σε κουτσομπολιά και σχόλια, και να κοιτάζετε μόνο την προσωπική σας απόδοση. Όσες δυσκολίες κι αν υπάρξουν σύντομα, η στάση σας θα σας δικαιώσει.

Ταύρος
Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας στέλνει τις θετικές ακτίνες της και ευνοεί τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας, ενώ αναδεικνύει και τα δημιουργικά ταλέντα που διαθέτετε. Παρόλο που ενδέχεται να σας προβληματίσουν κάποια έξοδα, θα βρείτε τρόπο να τα διαχειριστείτε.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από την Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια, παρόλο που και η δουλειά σας φαίνεται ότι έχει αρκετές απαιτήσεις αυτό το διάστημα. Καλό θα ήταν να βρείτε μια ισορροπία και να μοιράσετε το χρόνο σας έτσι που να μην δημιουργηθούν προβλήματα με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος
Εύνοια υπάρχει στον αισθηματικό τομέα σήμερα, και πολλοί από σας θα αποφασίσετε να ανακοινώσετε τις προθέσεις σας στον σύντροφό σας. Αν η επισημοποίηση της σχέσης σας είναι κάτι που επιθυμείτε διακαώς, δεν χρειάζεται να το αναβάλλετε άλλο. Μια σημαντική συμφωνία είναι πιθανό να γίνει επίσης σήμερα.

Λέων
Η Σελήνη μπαίνει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 6.35 το πρωί και στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να «ρίξετε» κάποια χρήματα στο σπίτι σας προκειμένου να το κάνετε πιο λειτουργικό, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μια έρευνα αγοράς, ώστε να βεβαιωθείτε ότι ψωνίζετε στην καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Παρθένος
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας, λειτουργεί πολύ θετικά για σας, καθώς έχετε επιτέλους την «πολυτέλεια» να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Ίσως μια κούρα ομορφιάς είναι ότι σας χρειάζεται αυτή τη στιγμή, αφού οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αρκετά πιο χαλαρές.

Ζυγός
Στις 6.35 το πρωί η Σελήνη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου συνιστά να συνεχίσετε μεν τις προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα, να είστε όμως περισσότερο «μυστικοπαθείς». Η παρασκηνιακή δραστηριότητα ευνοείται περισσότερο αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να επιφέρουν και ένα οικονομικό όφελος που δεν πρέπει να διαρρεύσει.

Σκορπιός
Η κοινωνικότητά σας ανεβαίνει κατακόρυφα από σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να υπάρξει κάποιο άτομο που θα καταφέρει να πραγματοποιήσει μια επιθυμία που έχετε εδώ και καιρό. Αν είστε ελεύθεροι μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά αξιόλογη.

Τοξότης
Η Σελήνη περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου σήμερα, και σας δίνει την ευκαιρία να προβάλλετε τις ικανότητές σας. Φαίνεται μάλιστα, ότι η δουλειά σας έχει εκτιμηθεί εδώ και καιρό απλά σήμερα έρχεται και η επιβράβευση που μπορεί να είναι και οικονομική.

Αιγόκερως
Η είσοδος της Σελήνης στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ίσως γίνει αιτία να σκεφτείτε κι εσείς ότι πλησιάζουν Χριστούγεννα, και ίσως είναι καιρός να κανονίσετε εκείνο το ταξιδάκι που ονειρεύεστε στο εξωτερικό. Προσέξτε όμως όσον αφορά κάποιες λεπτομέρειες, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει λάθη.

Υδροχόος
Η είσοδος της Σελήνης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και κυρίως με τα χρέη που έχετε και πρέπει να μπουν σε κάποια τάξη. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε ένα καινούργιο προϋπολογισμό, αφού φαίνεται ότι και τα έσοδά σας έχουν σταθεροποιηθεί.

Ιχθείς
Η είσοδος της Σελήνης στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, πρόκειται να  δημιουργήσει μια σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σας, καθώς φαίνεστε αναποφάσιστοι σε κάποια ζητήματα. Ίσως πρέπει να κατασταλάξετε στα σχέδιά σας και στη συνέχεια να δείτε πώς θα προγραμματίσετε τον χρόνο σας, ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK