ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 8.23 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που συνιστά να αποφεύγουμε τις υπερβολές. Το διάστημα αυτό θα είμαστε υπερβολικά συναισθηματικοί και η κρίση μας μπορεί να επηρεάζεται από το συναίσθημα. Στις 13.57 η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που βοηθά να αποκατασταθεί η αρμονία και βοηθά στην καλή συνεργασία.
*Σήμερα επίσης διαμορφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το ζώδιό σας εδώ.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 9/11/2013).
Στον ετήσιο χάρτη σας η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και η Σελήνη τετράγωνο. Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν τα γεγονότα της ερχόμενης χρονιάς τα οποία θα είναι ως επί το πλείστον θετικά. Το μεν τρίγωνο θα σας βοηθήσει να επιτύχετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει –επαγγελματικούς, οικονομικούς, προσωπικούς – το δε τετράγωνο μπορεί να σας «παρασύρει» σε μια υπέρμετρη αισιοδοξία που θα πρέπει οπωσδήποτε να κοντρολάρετε. Παρόλο που η αντιμετώπιση από τους ανώτερούς σας στο επαγγελματικό περιβάλλον θα είναι καλή, καλό θα είναι να μην ξεπεράσετε κάποια όρια.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά υπεύθυνα και προσεκτικά σε όλες τους τις δραστηριότητες. Η τύχη θα είναι στο πλευρό τους σε κάθε στιγμή και θα τα προφυλάσσει. Θα αποκτήσουν μεγάλη περιουσία και θα διαπρέψουν στον επαγγελματικό τομέα πιθανότατα σε ιατρικά επαγγέλματα. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ελένη Χατζηαργύρη, Μιχάλης Καρχιμάκης, Μαίρη Λίντα, Δημήτρης Κοντόπουλος, Γιώργος Χρήστου, Alessandro Del Piero.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK