ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κριός
Η προσωπική σας ζωή μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος της δουλειάς σας σήμερα, καθώς φαίνεται να προτιμάτε μια βόλτα ή μια συζήτηση με τον σύντροφό σας από το να κλειστείτε σε ένα γραφείο. Ωστόσο, προτού αποφασίσετε να κάνετε «κοπάνα», σιγουρευτείτε ότι θα υπάρξει πρόβλημα.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σας επιφυλάσσει μια εύνοια στον οικονομικό τομέα, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «ξοδέψετε» μέχρι τελευταίας δεκάρας τα χρήματα που θα έρθουν στο δρόμο σας. Μια ρομαντική βραδιά με τον αγαπημένο σας θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα σας τα προβλήματα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα σας παρέχει την ενέργεια που χρειάζεστε ώστε να ασχοληθείτε με τις δουλειές του σπιτιού και να βελτιώσετε το χώρο σας. Παρόλο που η οικογένεια φαίνεται να έχει την προτεραιότητά σας, το βράδυ ίσως αποφασίσετε να το ρίξετε έξω και να διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα.

Καρκίνος
Ο τομέας της επικοινωνίας είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος σήμερα, γεγονός που θα σας φέρει σε επαφή με πολλά άτομα με τα οποία θα πρέπει να συζητήσετε και να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και μάλιστα ίσως μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Λέων
Τα οικονομικά σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τάξη και τα έσοδα που έρχονται σήμερα σας κάνουν να νιώθετε περισσότερο ασφαλείς. Φροντίστε βέβαια να μην τα εξανεμίσετε, ώστε να μείνει κάτι και για τις επόμενες ημέρες… Μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας ενθουσιάσει.

Παρθένος
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον καλλωπισμό σας. Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία μάλιστα που σχηματίζεται σήμερα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός
Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από το ζώδιό σας με τον Δία είναι κατάλληλο για να σκεφτείτε τις ανάγκες σας και να προγραμματίσετε τα επόμενα σχέδιά σας. Αφίξεις ή αναχωρήσεις συγγενών από μακριά θα επηρεάσουν το πρόγραμμά σας. Αν είστε ελεύθεροι ίσως γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο.

Σκορπιός
Παρά τα οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε, νιώθετε την ανάγκη να βγείτε και να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα συνηθίζετε προκειμένου να διασκεδάσετε με φίλους και γνωστούς. Έτσι όμως ίσως αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα στο άμεσο μέλλον, που θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα απρόβλεπτο έξοδο.

Τοξότης
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας καλεί να προβάλλετε τις ικανότητές σας ώστε να εξασφαλίσετε την πρόοδο που αξίζετε. Το βράδυ καλό θα είναι να χαλαρώσετε με τον αγαπημένο σας και να μην ασχοληθείτε με τίποτε άλλο.

Αιγόκερως
Η Σελήνη σας ευνοεί ιδιαίτερα σήμερα, αφού βρίσκεται στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε τα επόμενα βήματά σας και να μελετήσετε σχέδια που μπορούν να σας ανεβάσουν ψηλά. Μια επαγγελματικά πρόταση μπορεί να σας επιφυλάσσει θεαματικές προοπτικές.

Υδροχόος
Τα οικονομικά σας αρχίζουν σιγά - σιγά να παίρνουν τα πάνω τους, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Αν σκέφτεστε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να το σχεδιάσετε. Ομοίως μπορείτε να προγραμματίσετε και τον γάμο σας.

Ιχθείς
Ο Δίας από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και δίνει προτεραιότητα στο σπίτι σας στο οποίο πραγματικά πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο προκειμένου να το ετοιμάσετε για την γιορτινή περίοδο. Η οικογένειά σας θα σταθεί στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσει όπως μπορεί.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK