ΤΡΙΤΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Ο νέος χρόνος βρίσκει την Σελήνη σε ένα μεγάλο κενό πορείας που ολοκληρώνεται στις 19.35 με την είσοδό της στο ζώδιο της Παρθένου. Εκεί θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες και το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο οργανωτικοί και πρακτικοί, ενώ λόγω των ημερών ίσως βάλουμε ένα πρόγραμμα με τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε τη νέα χρόνια ή ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής. Στις 21.39 η αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνας είναι αρκετά παραπλανητική και ευνοεί μόνο την ενασχόληση με την τέχνη ακόμα και απολαμβάνοντας μια καλή ταινία. Στις 23.24 το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή ευνοεί επαφές και συζητήσεις και ενδείκνυται για μια κοινωνική βραδιά με μια καλή παρέα.
*Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού και Ερμή – Ποσειδώνα αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.
*Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσουν το ζώδιό σας αυτές οι όψεις εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 1/1/2014).
Τα εξάγωνα Άρη - Ουρανού και Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζονται την ημέρα των γενεθλίων σας, είναι όψεις που προοιωνίζουν θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και στα επαγγελματικά σας. Έτσι τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε με ευχέρεια όλα τα καθήκοντά σας και να λάβετε την ανταμοιβή που σας αξίζει. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταφέρετε να αποπληρώσετε ένα δάνειο ή να ξεχρεώσετε οφειλές που σας ταλαιπωρούν. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή όπου –αν είστε ελεύθεροι – ένας νέος έρωτας θα σας ανανεώσει.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 19.34 θα έχουν Σελήνη στον Λέοντα και θα μοιάζουν σε πολλά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 19.34 θα έχουν την Σελήνη στην Παρθένο, με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο οργανωτικά και πειθαρχημένα, αλλά και με περισσότερες καλλιτεχνικές τάσεις που μπορεί να τις εκμεταλλευτούν και επαγγελματικά και να αποκτήσουν μεγάλη προβολή και χρήματα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Γιώργος Μητσικώστας, Νικηφόρος Βρεττάκος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Βασιλείου, Μιχάλης Εμιρλής, Φοίβος, Παναγιώτης Γιαννάκης.

2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK