Προβλέψεις για την εβδομάδα από 10 – 16 Δεκεμβρίου 2012


 
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στις 11 του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι την τελευταία μέρα του 2012. Η διέλευση αυτή θα μας βοηθήσει να μπούμε για τα καλά στο γιορτινό κλίμα, να γίνουμε περισσότερο αισιόδοξοι και να προγραμματίσουμε μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια. Την ίδια μέρα όμως το τετράγωνο που σχηματίζει ο συγκεκριμένος πλανήτης με τον Ποσειδώνα συνιστά να αναβάλλουμε σημαντικές αποφάσεις καθώς δεν έχουμε τη σωστή κρίση. Στις 13 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αποδειχθεί μια θετική επιρροή αφού -παρόλο που δεν σχηματίζει σημαντικές όψεις-, στον χάρτη της Νέας Σελήνης, σχηματίζεται το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που κορυφώνεται στις 14 Δεκεμβρίου και το οποίο αναμένεται να φέρει ανέλπιστη βοήθεια και εκπλήξεις από εκεί που δεν το περιμένουμε. Στις 16 η Αφροδίτη περνάει και αυτή στο ζώδιο του Τοξότη από όπου θα τονώσει την αίσθηση της περιπέτειας και της αισιοδοξίας στοιχεία απαραίτητα  αυτό το γιορτινό διάστημα. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο αυτή την εβδομάδα είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη από τις 11 του μήνα και βάζει «ένα χεράκι» για να κτίσετε καλύτερες γέφυρες επικοινωνίας με τους ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ παράλληλα σας βοηθά να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας. Η Νέα Σελήνη στις 13/12 φωτίζει έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας: αυτόν της πνευματικής ανέλιξης και της συναισθηματικής πληρότητας! Πιο συγκροτημένοι από ποτέ, αποφασιστικοί και δυναμικοί, είστε έτοιμοι να κάνετε τεράστια βήματα μπροστά που θα σας φέρουν αγκαλιά με την επιτυχία. Από τις 16/12 μέχρι και τις 8/1/2013 η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και περιζήτητους σε συντροφιές και σε πάρτι. Το διάστημα αυτό θα αποτελέσει μια από τις ευχάριστες περιόδους καθώς θα νιώσετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις δυνατότητες να στοχεύσετε τον ιδανικό σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη από την Τρίτη το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα οικονομικά σας και ιδιαίτερα στα χρέη και τις οφειλές σας που φαίνεται ότι συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν. Ωστόσο ήδη από τις 13 η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί νέους οικονομικούς πόρους που θα σας βοηθήσουν σημαντικά.  Καλό θα είναι μάλιστα να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους, γιατί το ερχόμενο διάστημα μπορείτε να κυνηγήσετε μια επαγγελματική ευκαιρία και να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Με το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Τοξότη από τις 16/12 και μέχρι τις 8/1/2013 μπορείτε να πετύχετε έναν οικονομικό στόχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο δικός σας Ερμής ξεκινά το πέρασμά του στον Τοξότη και τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αντιστοιχεί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης της συντροφικότητας, σίγουρα, κάτι καλό υπάρχει στο δρόμο σας. Οι παντρεμένοι, περιμένετε χαρές από το σύντροφό σας και όχι μόνο. Η Νέα Σελήνη στις 13 στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, φέρνει ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες αλλαγές στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Αν ανήκετε στο club των αδέσμευτων, το επόμενο θύμα της γοητείας σας θα «σκάσει μύτη» στο φιλικό σας περιβάλλον. Από τις 16/12 μέχρι και τις 8/1/2013 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα θέσει νέες βάσεις στις σχέσεις σας με τους γύρω σας και θα αποκαταστήσει τυχόν διαφορές σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Μια ανιαρή και πληκτική περίοδος τελειώνει και είστε έτοιμοι να πατήσετε τα γκάζια και να απογειώσετε την καθημερινότητά σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Οι εξελίξεις που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα θα σας αφήσουν μια αίσθηση ικανοποίησης, αφού βλέπετε ότι επιτέλους με την είσοδο των πλανητών αλλά και τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα πολύ πιο γρήγορα από όσο περιμένατε. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 16/12 μέχρι και τις 8/1/2013 μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, ενώ παράλληλα, είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο της δουλειάς σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Πολύ καλή για τα αισθηματικά σας η νέα θέση του Ερμή στον Τοξότη από τις 11 του μήνα, που  σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 13, φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για τους free εκπροσώπους του ζωδίου και βαθιά ερωτικές στιγμές για όσους έχετε ανακαλύψει το έτερον ήμισυ. Ακόμα και αν μια απομάκρυνση από ένα πρόσωπο σας προβληματίζει, να θυμάστε ότι η τελική έκβαση των καταστάσεων θα είναι θαυμάσια για το μέλλον σας.   Το γεγονός μάλιστα ότι στις 16/12 η Αφροδίτη της αγάπης κάνει την είσοδό της στον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας, ανεβάζει τη libido σας και τη διάθεσή  σας για ερωτικές περιπέτειες. Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου του 2013 μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Οι προοπτικές για τα σχέδιά σας είναι θαυμάσιες! Η είσοδος του δικού σας Ερμή στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας έρχεται να δώσει νέα ώθηση στα κοινά πλάνα σας και να κάνει πολύ πιο ευχάριστες -και αποδοτικές- τις ώρες στο προσωπικό βασίλειό σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέο αέρα στην επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπα ενώ ταυτόχρονα σας «εφοδιάζει» με αποτελεσματικά «όπλα»: Φέρνει στο πλευρό σας καινούργιους συμμάχους, που έχουν τη δύναμη και τη θέληση να «πολεμήσουν» για την εξέλιξή σας! Αυτό το διάστημα στοχεύστε ψηλά! Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16/12 μέχρι και τις 8/1/2013 θα δείτε βελτίωση σε οικογενειακά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η είσοδος του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 11 του μήνα, εγκαινιάζει μια περίοδο μεγάλης κινητικότητας, όπου σημαντικές επαφές και συζητήσεις θα επηρεάσουν θετικά την επαγγελματική πορεία σας. Παρόλο που θα προκύψουν αρκετά ενδιαφέρουσες προτάσεις καλό θα είναι να αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις στις 11, που  το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να κρύβει και μερικές παγίδες. Αντίθετα, στις 13/12, η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα στη καριέρα σας, ενώ το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 14, σας επιφυλάσσει απρόσμενα θετικές εξελίξεις στην προσωπική ζωή σας. Στις 16 του μήνα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2013. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να δικτυωθείτε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Στις 11 του μήνα ο Ερμής περνά στον τομέα των οικονομικών σας από όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή συνιστά να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα χρήματά σας, καθώς θα υπάρξουν επιτήδειοι που θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ώστε να σας αποσπάσουν χρήματα. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13/12 θα σας φέρει μια νέα πηγή εσόδων. Είναι σκόπιμο όμως να φανείτε προνοητικοί και να μην αρχίσετε τις σπατάλες. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 14 σηματοδοτεί ευχάριστες εκπλήξεις τόσο στη δουλειά όσο και στα οικονομικά σας, τα οποία έτσι κι αλλιώς πρόκειται να βελτιωθούν σημαντικά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 16 Δεκεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 11 του μήνα, θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και με αφορμή τις γιορτινές ημέρες θα θελήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με άτομα που έχουν χαθεί από τη ζωή σας. Αντίθετα, η συμπεριφορά σας προς το οικογενειακό περιβάλλον σας, χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να πληγώσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, άθελά σας. Η Νέα Σελήνη στις 13/12 στο δικό σας ζώδιο εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης προβολής και επαγγελματικής επιτυχίας, ενώ το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 14 προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Η επίσκεψη της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο από τις 16/12 μέχρι και τις 8/1/2013, σας καθιστά περισσότερο γοητευτικούς και κοινωνικούς και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας με την υποστήριξη των κατάλληλων ανθρώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Στις 11 του μήνα ο Ερμής περνά στο δωδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευχέρεια να βρείτε λύσεις σε  μακροχρόνια προβλήματα που σας απασχολούν. Στις 13/12 η Νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα σας καλεί να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να εντοπίσετε παλαιότερα λάθη σας, ώστε να αποφύγετε γνωστές «παγίδες» στα επόμενα βήματά σας. Στις 14 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τα συναισθήματά σας, να βάλετε καινούργιες προτεραιότητες και να προετοιμαστείτε για ένα δυναμικό ξεκίνημα με την έναρξη της νέας χρονιάς. Τέλος, η είσοδος της Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, συνιστά να είστε επιφυλακτικοί στις προσωπικές σχέσεις σας και κυρίως με άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος του Ερμή στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 11 του μήνα, σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και σε συνεργασία με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 13/12 σας δίνει την ευκαιρία να καθορίσετε τους μελλοντικούς στόχους σας και να επιδιώξετε επαφές με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Στις 14/12 με το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός με τον Ερμή αναμένονται ευχάριστα ταξίδια, ανέλπιστες επιτυχίες αλλά και μια απρόβλεπτη γνωριμία που θα εξελιχθεί γρήγορα σε ένα μεγάλο έρωτα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 16 του μήνα πολλοί από σας θα νιώσετε ότι γοητεύεστε από ένα άτομο που ξεχωρίζει για την κουλτούρα και την μόρφωσή του και με το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η είσοδος του Ερμή στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας από τις 11 του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας που είναι αρκετά σημαντικά αυτό το διάστημα. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής την ίδια μέρα με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα συνιστά προσοχή, καθώς μπορεί να προκαλέσει σημαντικά λάθη και παραλείψεις. Στις 13/12 η Νέα Σελήνη θα σας ανοίξει νέες επαγγελματικές «πόρτες» τις οποίες θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, αφού το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Ουρανό  στις 14 υπόσχεται να αυξήσει θεαματικά τα οικονομικά σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σας από τις 16 του μήνα, φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και στο κοινωνικό προφίλ σας. Μάλιστα, αν είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σχέση μέσα από το χώρο της εργασίας σας, η οποία καλό θα είναι να μείνει κρυφή τουλάχιστον για κάποιο διάστημα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK