ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά συνειδητοποιημένα για σας, καθώς είστε ήδη αποφασισμένοι να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας και μάλιστα είστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Το σημαντικότερο βήμα, το έχετε ήδη κάνει – είναι η αποφασιστικότητά σας – τα υπόλοιπα είναι απλώς θέμα χρόνου.

Ταύρος
Η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου στον τομέα των σχέσεών σας, ευθύνεται για το γεγονός ότι αντιμετωπίζετε με περισσότερη ωριμότητα τις σχέσεις σας και είστε έτοιμοι να κάνετε όποιες αλλαγές θεωρούνται απαραίτητες προκειμένου να εξασφαλίσετε τα καλύτερα για σας και τον σύντροφό σας. Συνεχίστε σ’ αυτό το μοτίβο!

Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό που επικρατεί σήμερα, σας βοηθάει να αναπτύξετε περισσότερο την αίσθηση του καθήκοντος και να αντιμετωπίσετε πιο υπεύθυνα τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Η στάση σας θα σας φέρει τα εύσημα που δικαιούστε. Μην αμελείτε την υγεία σας.

Καρκίνος
Η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Σκορπιού, σας επιτρέπει να απολαύσετε την σημερινή ημέρα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι δουλειές σας εξελίσσονται όπως ακριβώς περιμένετε, ενώ η σχέση σας με τον σύντροφό σας, είναι τόσο καλή που σας ωθεί να αποφασίσετε την επισημοποίησή της.

Λέων
Υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Έτσι, θα πρέπει να αφήσετε κάποιες δραστηριότητες προκειμένου να συνεισφέρετε όπως μπορείτε, παρόλο που ίσως καταφέρετε να βγάλετε και ένα μέρος της εργασίας σας από το σπίτι.

Παρθένος
Εξαιρετική αναμένεται η σημερινή μέρα αφού το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι ανεπτυγμένο, κι έτσι μπορείτε να προσεγγίσετε άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να εκφράσετε τις ιδέες ή τις ανησυχίες σας. Παρόμοια μπορείτε να επηρεάσετε τον σύντροφό σας και να πετύχετε κάτι που έχετε στο νου σας.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας όπου μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια μικρά προβλήματα, παράλληλα όμως μπορεί να σας εξασφαλίσει μια σταθερή βάση. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική σας συμπεριφορά και στάση απέναντι στο χρήμα.

Σκορπιός
Με την Σελήνη στο ζώδιο σας και σε θετική όψη με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, σίγουρα μπορείτε να πετύχετε πολλά σήμερα, αρκεί να το βάλετε στόχο. Προγραμματίστε λοιπόν ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο και ξεκινήστε με θετική διάθεση, και με την πίστη ότι μπορείτε να πετύχετε τα πάντα.

Τοξότης
Σήμερα ίσως νιώσετε ότι κάπου χάνετε την κοινωνικότητα και την διάθεσή σας, αφού οι υποχρεώσεις σας είναι τόσο αυξημένες που δεν σας αφήνουν περιθώρια για διασκεδάσεις. Ωστόσο, η εύνοια υπάρχει και έγκειται στο γεγονός ότι η αξιοπιστία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα πόστο από το οποίο θα αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον σας. Ήδη γνωρίζετε τα οράματα και τους στόχους σας καθώς επίσης και τον τρόπο που θα τα υλοποιήσετε. Εκείνο που μένει είναι να προσεγγίσετε κάποια άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Κάντε το σήμερα.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας σήμερα και σας καλεί να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στη δουλειά σας, ώστε να αποκομίσετε τα οφέλη που επιθυμείτε. Παρά το γεγονός ότι επιδιώκετε το καλύτερο ίσως δεν προσπαθείτε αρκετά και αυτό είναι που σας αφήνει πίσω. Προσπαθήστε περισσότερο.

Ιχθείς
Με την Σελήνη στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορείτε να πετύχετε πολλά σήμερα, αρκεί να το βάλετε σκοπό. Οι συλλογικές δραστηριότητες καθώς επίσης και οι φίλοι μπορούν να σας προσφέρουν την βοήθειά τους ή να σας ανοίξουν κάποιες επαγγελματικές πόρτες αν αναζητάτε μια δουλειά. Μη χάσετε την ευκαιρία.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK