ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 201249 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ευνοεί κάθε είδους καλλιτεχνική δραστηριότητα. Στις 12.21 η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου, προσδίδει μια σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις δραστηριότητές μας, γεγονός που μας βοηθά να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην εργασία μας και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Γι’ αυτό θα δικαιωθούμε λίγο αργότερα, όπου το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα στις 13.56, ανταμείβει τις προσπάθειες και φέρνει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα αλλά και στις σχέσεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 10/12/2013).
Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα την ημέρα των γενεθλίων σας θα έχει εξαιρετικά θετική επιρροή σε όλους τους τομείς της ζωής σας, τους επόμενους δώδεκα μήνες. Με την παρουσία αυτής της όψης δεν έχετε να φοβάστε τίποτα καθώς όλες σας οι προσπάθειες θα στεφθούν με επιτυχία. Τα οικονομικά σας – που φαίνεται ότι αποτελούν την πρώτη σας προτεραιότητα – θα αυξηθούν κατά πολύ και θα σας επιτρέψουν να σκέφτεστε με αισιοδοξία το μέλλον. Μια σχέση από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει υπό την επιρροή αυτής της όψης.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα δυναμικά, γοητευτικά και υπεύθυνα. Παρόλο που ίσως είναι κάπως εσωστρεφή, θα έχουν ξεκάθαρες απόψεις και οράματα, τα οποία θα προσπαθούν να πετύχουν κυρίως βασιζόμενοι στις προσωπικές τους ικανότητες. Έτσι, θα φτάσουν ψηλά και θα αποκτήσουν μια καλή οικονομική βάση.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιάννης Στουρνάρας, Ντούσαν Μπάγιεβιτς.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK