ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός
Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, συνιστά να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Επίσης αν έχετε γραφειοκρατικές διαδικασίες, καλό θα είναι να προσέχετε, ειδικά αν πρόκειται να υπογράψετε οτιδήποτε. Κατά τα άλλα, η σημερινή μέρα ευνοεί την αισθηματική σας ζωή, αν και θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα, συνιστά να προσέχετε τα οικονομικά σας, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος. Σιγουρευτείτε επίσης ότι ασφαλίζετε καλά το σπίτι σας. Η Σελήνη στον τομέα των σχέσεών σας ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και σας προσδίδει μια ιδιαίτερη γοητεία.

Δίδυμοι
Το τετράγωνο που διαμορφώνει σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ποσειδώνα, συνιστά να  είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην σχέση με τον σύντροφό σας, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα είναι δύσκολο να λυθούν. Στον επαγγελματικό τομέα, η προθυμία σας και η παραγωγικότητά σας μπορεί να ανταμειφθεί γενναιόδωρα σήμερα.

Καρκίνος
Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούν ιδιαίτερους χειρισμούς. Ίσως ένα «λάδωμα» είναι απαραίτητο για να κάνετε τη δουλειά σας ή αντίθετα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Σε δύσκολες καταστάσεις η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε ανάλογα.

Λέων
Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για σας, μπορεί όμως να επιφέρει κάποιες απώλειες στα οικονομικά σας κυρίως από δικούς σας κακούς χειρισμούς. Οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις συνδυάζονται θαυμάσια σήμερα, με αποτέλεσμα να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα.

Παρθένος
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και η συγκεκριμένη όψη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σας, καθώς μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με οικογενειακά προβλήματα ή οικιακές βλάβες που θα σας ταλαιπωρήσουν. Ευτυχώς η θετική επιρροή της Σελήνης και του Άρη θα σας βοηθήσει να τα χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός
Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σήμερα στις επαφές σας κυρίως με τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος καθώς το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει ένα κλίμα ασυνεννοησίας και παρανόησης. Ωστόσο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσετε ένα οικονομικό bonus ως δώρο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή από τον σύντροφό σας.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα αναμένεται αρκετά θετική για σας, αφού η Σελήνη από το ζώδιό σας σε συνεργασία με την Αφροδίτη σας κάνει ακαταμάχητους και σας επιτρέπει να πετύχετε τα ακατόρθωτα! Προσέξτε όμως λίγο τα οικονομικά σας, καθώς το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κάποιους επιτήδειους στα πόδια σας που θα σας αποσπάσουν χρήματα χωρίς να το καταλάβετε…

Τοξότης
Περίεργη μέρα η σημερινή για σας, αφού από τη μία νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και από την άλλη το σπίτι δεν σας … σηκώνει. Μάλλον πρέπει να βρείτε κάτι ασυνήθιστο που θα σας εξάψει το ενδιαφέρον και θα κάνει την μέρα σας ξεχωριστή. Μπορεί να θέλετε να απομονωθείτε κάπου με τον σύντροφό σας, προσέξτε όμως τι θα πείτε γιατί το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα δημιουργεί ασάφειες…

Αιγόκερως
Δύσκολα θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας σήμερα, αφού το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σας κάνει δυσνόητους ή ακόμα και απροσπέλαστους στους γύρω σας. Ίσως η Σελήνη από τον τομέα των κοινωνικών σας σχέσεων, ζητά αποκλειστικά στα φιλικά σας πρόσωπα, με αποτέλεσμα να παραβλέπετε τις νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται σήμερα, συνιστά να προσέχετε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε συναλλαγές ακόμα και με άτομα που ξέρετε ότι έχουν τις πιο καλές προθέσεις. Δώστε την προσοχή σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, καθώς οι προσπάθειές σας σήμερα θα εκτιμηθούν δεόντως.

Ιχθείς
Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή σήμερα και συνιστά να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Ίσως είναι καλύτερα να αναβάλετε για λίγο σημαντικές αποφάσεις και να ασχοληθείτε με πιο αδιάφορα πράγματα που δεν εγκυμονούν κινδύνους.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK