ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 5.51 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και ευνοεί κάθε δραστηριότητα που απαιτεί σκληρή προσπάθεια, καθώς επίσης και οικονομικά θέματα ή συμφωνίες. Ωστόσο λόγω του τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα καλό θα είναι να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί. Στις 15.08 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και ευνοεί την ενασχόληση με την ομορφιά. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι την 00.22 τα ξημερώματα που θα περάσει στον Τοξότη.
*Σήμερα επίσης ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη, από όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
**Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το ζώδιό σας εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 11/12/2013).
Η ερχόμενη χρονιά είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Αν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία που πρέπει να μοιραστούν καλό θα είναι να κρατήσετε την αξιοπρέπειά σας και να βρείτε λύσεις που να μην αδικούν κανέναν. Άλλωστε τα οφέλη δεν θα είναι τόσο μεγάλα που να αξίζουν να διαταράξετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ο οικονομικός τομέας είναι πολύ ευνοημένος στον ετήσιο χάρτη σας και πολλά προβλήματα θα λυθούν και θα πάψουν να σας προκαλούν πονοκέφαλο.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι πολύ γοητευτικά και μυστηριώδη αλλά και πολύ δυναμικά ώστε να πετύχουν ό,τι βάλουν στο μυαλό τους. Θα αγαπούν τις περιπέτειες και τα ταξίδια, αλλά θα είναι ευάλωτα σε εξαπατήσεις και θα πρέπει να προσέχουν να μην εμπιστεύονται τους γύρω τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Σταμάτης Σπανουδάκης, Αγγελική Ηλιάδη, Ελένη Γερασιμίδου, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Χριστίνα Ωνάση, Τζέσυ Παπουτσή, Στηβ Γιατζόγλου.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK