ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός
Η είσοδος της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, εγγυάται μια υπέροχη μέρα για το ζώδιό σας. Ήδη μάλιστα από το πρωί θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη, μια είδηση, ή ένα τηλεφώνημα που θα σας φτιάξει την ημέρα. Αν οδηγείτε τηρείτε τον Κ.Ο.Κ. για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με το νόμο.

Ταύρος
Η είσοδος της Σελήνης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από τα μεσάνυχτα συνιστά να είστε εξαιρετικά προσεκτικά στην διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού είναι πιθανό να σας φέρει κάποιο όφελος, θα πρέπει όμως να αντισταθείτε στον πειρασμό για σπατάλες.

Δίδυμοι
Ο σύντροφός σας, σάς επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις σήμερα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Φροντίστε λοιπόν κι εσείς να φερθείτε ανάλογα! Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, όπου είναι πολύ πιθανό να δείτε κάποιες φιλοδοξίες σας να πραγματοποιούνται.

Καρκίνος
Η δική σας κυβερνήτης η Σελήνη περνάει λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας και σας χορηγεί την ενεργητικότητα που είναι απαραίτητη για να ολοκληρώσετε με ευχέρεια κάποιες δουλειές ρουτίνας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει μάλιστα με τον Ουρανό μπορεί να σας φέρει μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση, την οποία θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.

Λέων
Με την είσοδο της Σελήνης στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, νιώθετε την ανάγκη να βάλετε τα πάντα στο περιθώριο και να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, τις διασκεδάσεις και οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Προσέξτε ωστόσο, μην αρχίσετε τις σπατάλες χωρίς λόγο. Μια ξαφνική ιδέα για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μπορεί να προγραμματιστεί εύκολα σήμερα.

Παρθένος
Η είσοδος της Σελήνης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια, αλλά παράλληλα σας δημιουργεί μια ανησυχία για ένα μέλος της οικογένειάς σας που αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του. Μην αφήσετε αυτό το γεγονός να σας ρίξει ψυχολογικά, αφού σίγουρα πρόκειται για κάτι πρόσκαιρο.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα αναμένεται αρκετά θετική για σας, αφού καταφέρνετε να βρείτε τρόπους να «περάσετε» τις ιδέες σας ή να στείλετε τα μηνύματά σας εκεί που θέλετε. Αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα αποδειχθεί αρκετά ενδιαφέρουσα και θα αποτελέσει το ξεκίνημα μιας σημαντικής σχέσης.

Σκορπιός
Με την Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, τα έσοδά σας φαίνεται να σας προβληματίζουν ιδιαίτερα σήμερα, αφού βρίσκεστε αντιμέτωποι με χρέη στα οποία δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε.  Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού που διαμορφώνεται το πρωί, μπορεί να σας φέρει μια αξιόλογη ευκαιρία για ένα έξτρα εισόδημα, αρκεί να μην την παραβλέψετε.

Τοξότης
Η είσοδος της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο από τα μεσάνυχτα, σας χορηγεί αυξημένη ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση που σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Το τρίγωνο μάλιστα που θα σχηματίσει με τον Ουρανό το πρωί, σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σας που θα σας κάνει να διώξετε κάθε αμφιβολία.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να αποσυρθείτε για λίγο από την ενεργό δράση και να προσπαθήσετε να δραστηριοποιηθείτε παρασκηνιακά. Η συλλογή πληροφοριών ή μια μυστική έρευνα και αξιολόγηση θα δώσει απάντηση σε πολλά ερωτήματά σας και θα σας ανοίξει το δρόμο για νέες κατακτήσεις.

Υδροχόος
Οι κοινωνικές σας σχέσεις και το φιλικό σας περιβάλλον είναι τομείς που θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Ίσως νιώσετε ότι κάποια άτομα προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά και θελήσετε να απομακρυνθείτε από κοντά τους, θα υπάρξουν όμως και άλλα άτομα που θα σας προσφέρουν ανιδιοτελώς την υποστήριξή τους. Μια νέα συνεργασία με άτομα που έχουν αποδείξει την αξία τους, ευνοείται.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνάει τα μεσάνυχτα στον τομέα της καριέρας σας, από όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα και συνιστά ιδιαίτερα προσοχή στα επαγγελματικά σας ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ενός λάθους που μπορεί να σας κοστίσει. Από την άλλη το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό μπορεί να σας φέρει μια νέα απρόβλεπτη πηγή εσόδων που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα σας βγάλει από τη ρουτίνα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK