ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
22 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι αλλά ίσως και κάπως υπερβολικοί. Θα θελήσουμε επίσης να αλλάξουμε ότι δεν μας αρέσει, ενώ θα είμαστε και πιο περιπετειώδεις και δεν αποκλείεται να προγραμματίσουμε ταξίδια ενόψει της γιορτινής περιόδου. Στη 1.22  η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις, αφού ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο και δεν μας αφήνει να δούμε την πραγματικότητα. Στις 2.21 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή –που μάλιστα είναι και έκλειψη- με αποτέλεσμα να λειτουργούμε πολύ αυθόρμητα και να λέμε ή να κάνουμε πράγματα πολύ γρήγορα. Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 7.40 το πρωί είναι μια πολύ θετική όψη που φέρνει εκπλήξεις, καινοτομίες, ευχάριστες ειδήσεις και πρωτοποριακές ιδέες που θα αποδειχθούν θετικές στο μέλλον. Τέλος, στις 16.12 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, μια όψη που συνιστά να αποφεύγουμε τις υπερβολές και να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και ακριβείς σε ότι κάνουμε. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγουμε οικονομικά ρίσκα αυτό το διάστημα αλλά και ακατάσχετη φλυαρία που μπορεί να κουράσει τους γύρω μας.
*Εκτός από τις πλανητικές όψεις αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην σημερινή ημερομηνία παρουσιάζεται η αριθμητική ακολουθία 12/12/12 όπως ήταν πέρσι 11/11/11, πρόπερσι 10/10/10 κ.λπ. Το διαφορετικό φέτος είναι ότι εδώ σταματάει αυτή η αριθμητική ακολουθία αφού δεν υπάρχει 13ος μήνας γεγονός που υποδεικνύει – κατά τους αριθμολόγους – ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος. Το 12 σαν αριθμός έτσι κι αλλιώς συμβολίζει την ολοκλήρωση ενός κύκλου και την δημιουργία ενός νέου. Πρόκειται για έναν πνευματικό αριθμό αφού η συλλογή εμπειριών που έχουμε αποκομίσει μας βοηθούν να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία. Εξάλλου, ο αριθμός 12 θεωρείται από τα αρχαία χρόνια ιερός αφού συνδέεται με τους 12 αποστόλους του Χριστού. 12 επίσης είναι οι μήνες του χρόνου, οι ώρες της ημέρας και της νύχτας, τα  ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οι άθλοι του Ηρακλή, οι θεοί του Ολύμπου, τα ευαγγέλια και πολλά άλλα, ενώ και στο περίφημο ορθογώνιο τρίγωνο του Πυθαγόρα με κάθετες πλευρές 3, 4 και υποτείνουσα 5, το άθροισμα όλων των πλευρών δίνει τον αριθμό 12.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 12/12/2013).
Αρκετή δραστηριότητα αναμένεται τους επόμενους δώδεκα μήνες που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μεγάλες επιτυχίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σας ζωή. Επαγγελματικά μάλιστα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς από εσάς. Στην προσωπική σας ζωή μια νέα γνωριμία – για τους ελεύθερους – θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σας. Προσοχή στο οικογενειακό περιβάλλον όπου είναι πιθανό να προκληθούν έντονες διαφωνίες ή μια οικιακή βλάβη που μπορεί να χρειαστεί χρόνο για να αποκατασταθεί.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα αγαπούν την δράση και την περιπέτεια και θα αναζητούν πάντα τρόπους να βρίσκονται σε κίνηση. Το σπίτι και η οικογένεια θα αποτελούν το «λιμάνι» τους και είναι σημαντικό οι γονείς να φροντίσουν να μην τα απογοητεύσουν. Η επαγγελματική επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιάννα Δασκαλάκη, Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Αποστολάκης, Dionne Warwick.
4 comments

4 σχόλια:

 1. πολύ ωραία.. να χαιρόμαστε την Ζωή την όμορφη μας Λάσκαρη!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα Παρασκευή μου! Σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου!!

   Διαγραφή
 2. "Καλό θα είναι επίσης να αποφύγουμε οικονομικά ρίσκα αυτό το διάστημα αλλά και ακατάσχετη φλυαρία που μπορεί να κουράσει τους γύρω μας." Φλυαρία δεν λες τίποτα!! Αναρωτιέμαι ακόμη τι με έπιασε!
  Τι όμορφες οι νυφάδες που πέφτουν στην σελίδα σου!!!
  Καλές γιορτές να έχεις!!
  Φιλιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γειά σου Χριστίνα, Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές και σε σένα! Ήθελα να σε ρωτήσω αν έλαβες ένα email επειδή στο προηγούμενο μήνυμα που έστειλες έκανα προώθηση από το email και όχι από το μπλογκ και δεν ξέρω αν το λαμβάνεις με αυτό τον τρόπο. Απλά για να ξέρω! Το γκατζετάκι με το χιόνι αν το θέλεις αντέγραψε τον παρακάτω κώδικα και βάλτον σαν γκάτζετ (πιστεύω ότι ξέρεις) και βάλε το συγκεκριμένο γκάτζετ στο πιο ψηλό σημείο του μπλογκ ώστε να πέφτουν από ψηλά τα χιόνια.
   *Είναι πολύ μεγάλο και δεν γίνεται δεκτό. θα στο στείλω στο mail σου.

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK