ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα ευνοεί κάθε καινούργιο ξεκίνημα και εγγυάται  άριστες προοπτικές στα σχέδιά σας.  Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε να προγραμματίσετε ένα  ταξίδι ενόψει των Χριστουγέννων, που θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Tip: Τι θα λέγατε για ένα οικονομικό ταξίδι στο Λονδίνο;
 
Ταύρος
Η Νέα Σελήνη σήμερα, συνιστά να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, αφού με κάποιο τρόπο θα βρείτε τους πόρους που χρειάζεστε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. 

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα βοηθά να γεφυρώσετε τις διαφορές με τον σύντροφό σας και να βάλετε την σχέση σας σε πιο γερές βάσεις. Αν είστε ελεύθεροι μια γνωριμία το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα της συμβίωσης.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη σήμερα πραγματοποιείται στον τομέα της εργασίας σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας αποφέρει σημαντικά έσοδα στο μέλλον. Καλό θα είναι επίσης να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας και να μην αδιαφορήσετε για τυχόν προβλήματα του οργανισμού σας.
Tip: Εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά για οικονομικές ιατρικές εξετάσεις.

Λέων
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα είναι εξαιρετικά θετική για σας καθώς σηματοδοτεί ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με την ευχάριστη πλευρά της ζωής και να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με τον  σύντροφό σας. Ένα ταξίδι ενόψει των εορτών θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.
Tip: Μια χειμερινή απόδραση στο Bansko με ski, casino και spa θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Παρθένος
Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας, και να προγραμματίσετε κάποιες αλλαγές ενόψει της γιορτινής περιόδου. Κάποιοι από σας μάλιστα ίσως επισκεφτείτε το πατρικό σας σπίτι που θα ξυπνήσει μνήμες από τα παλιά.
Tip: Ένα καλό κρασί είναι πάντα χρήσιμο είτε για να το προσφέρετε στους καλεσμένους σας, είτε να το δωρίσετε στους φίλους σας.

Ζυγός
Οι γιορτινές ημέρες αποτελούν μια ξεχωριστή περίοδο σας, καθώς σχεδόν πάντα καταφέρνετε να ασχοληθείτε με χιλιάδες διαφορετικά πράγματα που σας βγάζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ένα ταξίδι είναι και φέτος μέσα στο πρόγραμμα, ίσως μάλιστα καταφέρετε να συνδυάσετε και διασκέδαση και δουλειά και συμπληρώσετε το εισόδημά σας. 
Tip: Ένας κοντινός προορισμός που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα είναι η Σπάρτη!

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη σήμερα, είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά σας, αφού θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στα οικονομικά σας και θα σας φέρει μια νέα πηγή εσόδων. Έτσι ενόψει των γιορτών, θα μπορέσετε να κάνετε κάποια έξοδα για τον εαυτό σας, ή και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας όμορφα και οικονομικά. 
Tip: Αποκτήστε το τέλειο γιορτινό look σε τιμή έκπληξη!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη σήμερα σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο και σας φέρνει στο φως των προβολέων. Το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας χωρίς άλλη καθυστέρηση, αφού η επιτυχία είναι εγγυημένη. Καλό θα είναι επίσης να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και να κάνετε μια αλλαγή που θα «δέσει» με την θετική ψυχολογία σας. 
Tip: Επιλέξτε ένα χριστουγεννιάτικο πακέτο ομορφιάς μόνο με 7 Ευρώ!

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην «σκιά» του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δημιουργεί την επιθυμία να αποκοπείτε από κοσμικές δραστηριότητες και να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σου προκειμένου να μελετήσετε τα επόμενα βήματά σας. Καλό θα είναι ωστόσο να μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας ειδικά αφού φαίνεται πρόθυμος να σας συμπαρασταθεί.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να ασχοληθείτε με τους φίλους σας αλλά και με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν το επόμενο δεκαπενθήμερο, αφού υπάρχουν πολλά άτομα που θα σας βοηθήσουν όσο μπορούν.

Ιχθείς
Η Νέα Σελήνη σήμερα διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σας και σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έτσι, καλό θα είναι το επόμενο δεκαπενθήμερο να παραμείνετε στην ενεργό δράση, αφού πρόκειται να δεχτείτε σημαντικές προτάσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να διακριθείτε στον τομέα σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK