ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 10.42 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη η οποία αναλύεται στην όψη της εβδομάδας. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 23.42 που θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Εκεί θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες και το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά μας τα οποία θα τα αντιμετωπίζουμε πιο υπεύθυνα και σοβαρά. Οι εντατικές προσπάθειες μπορούν να ανταμειφθούν αυτές τις μέρες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 13/12/2013).
Σημαντικά επιτεύγματα μπορείτε να πετύχετε τους επόμενους δώδεκα μήνες, αφού η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας εγγυάται ότι μπορείτε να χαράξετε μια νέα πορεία που θα σας φέρει μακροχρόνια οφέλη. Εντείνετε λοιπόν τις προσπάθειές σας στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και περιμένετε να δείτε τα αποτελέσματα. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, όπου πολλοί θα επισημοποιήσετε μια μακροχρόνια σχέση, ή αν είστε ελεύθεροι θα δημιουργήσετε έναν σοβαρό δεσμό.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα αγαπούν την περιπέτεια, θα είναι εξωστρεφή και τυχερά. Προορισμένα να επιτύχουν σε οτιδήποτε καταπιαστούν, θα μπορούν να συνεχίζουν τις προσπάθειες εκεί που άλλοι θα σταματούν. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νίκος Σταγόπουλος, Taylor Swift.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK