ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κριός
Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα είναι μια θετική όψη που θα τονίσει την επιθυμία σας να ταξιδέψετε, να μελετήσετε νέες προοπτικές και να βάλετε νέους στόχους. Προσέξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν γιατί μπορεί να σας επιφυλάσσουν σημαντικά οφέλη. Ευχάριστες εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα.

Ταύρος
Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα θα σας βοηθήσει να δείτε την θετική εξέλιξη κάποιων γεγονότων που μπορεί μέχρι τώρα να τα θεωρούσατε προβληματικά. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προκύψει μια ανέλπιστη ευκαιρία να ξεχρεώσετε σημαντικές οφειλές ή να πραγματοποιήσετε μια σημαντική αγοραπωλησία.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει σήμερα τρίγωνο με τον Ουρανό και σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαφές σας γενικότερα. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ένα ξαφνικό ταξίδι ή μια ευχάριστη είδηση θα σας χαροποιήσει αφάνταστα.

Καρκίνος
Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε εργασίες που έχουν καθυστερήσει και να τελειώσετε μια ώρα νωρίτερα με γραφειοκρατικές διαδικασίες. Για πολλούς από εσάς ένα φλερτ μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, θα καταλήξει σε μια μακροχρόνια ερωτική ιστορία.

Λέων
Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να αποκτήσετε ότι λαχταράτε περισσότερο με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο. Αν είστε ελεύθεροι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα αλλάξει τελείως τη ζωή σας.

Παρθένος
Το τρίγωνο που διαμορφώνουν σήμερα ο Ερμής με τον Ουρανό θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον που σκέφτεστε εδώ και καιρό αλλά για κάποιο λόγο δεν προχωρούν. Τώρα όμως θα προκύψουν εντελώς ξαφνικά οι ιδανικές συνθήκες για να το κάνετε. Δεν αποκλείεται επίσης να αποκτήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο.

Ζυγός
Το τρίγωνο που διαμορφώνει σήμερα ο Ερμής με τον Ουρανό είναι ιδανικό για να «δικτυωθείτε» και να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Ίσως κάποιες τυχαίες συναντήσεις αλλάξουν το πρόγραμμά σας, γεγονός όμως που θα σας χαροποιήσει απόλυτα. Μια νέα γνωριμία με ερωτικές προεκτάσεις είναι πολύ πιθανή.

Σκορπιός
Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας μέσα από πηγές που ούτε φαντάζεστε. Δεν αποκλείεται επίσης να βρείτε μια καινούργια δουλειά που θα σας προσφέρει μεγάλες απολαβές. Προσέξτε μην χάσετε αυτή την ευκαιρία γιατί είναι μοναδική.

Τοξότης
Το τρίγωνο που διαμορφώνουν σήμερα ο Ερμής με τον Ουρανό πρόκειται να σας βοηθήσει τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σας ζωή και να σας ανοίξει πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει αυτό το διάστημα, και μην προσπερνάτε προτάσεις που κρύβουν λαμπρές προοπτικές.

Αιγόκερως
Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε την μέχρι τώρα πορεία σας και να αξιολογήσετε κάποια γεγονότα ώστε να δρομολογήσετε τα επόμενα βήματά σας. Ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, γι’ αυτό ακούστε οποιονδήποτε έχει να σας προτείνει κάτι.

Υδροχόος
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σήμερα, θα κάνει πολύ ενδιαφέρουσα την ημέρα σας αφού θα σας φέρει ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να προσεγγίσετε τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες σας. Μια φιλική σχέση είναι πιθανό να μετατραπεί σε ερωτική.

Ιχθείς
Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας με τον πιο απρόβλεπτο και αναπάντεχο τρόπο. Αν έχετε δουλέψει σκληρά μέχρι τώρα, ίσως σας ανταμείψουν με ένα γενναίο bonus τη στιγμή που δεν το περιμένετε, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει μια νέα πρόταση συνεργασίας που υπόσχεται σημαντικά οφέλη.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK