ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 201245 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ευνοεί τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Όσοι διασκεδάζουν αυτή την ώρα θα περάσουν ευχάριστες ώρες, αλλά θα πρέπει να προσέχουν κατά την επιστροφή τους αφού ακολουθεί το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού που αποκορυφώνεται στις 7.01 και το οποίο εγκυμονεί διάφορους κινδύνους ή ατυχήματα. Στις 12.24 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και ανταμείβει τις σκληρές προσπάθειες, ενώ παράλληλα μας βοηθά να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας και να ολοκληρώσουμε ακόμα και την πιο δύσκολη εργασία. Στις 13.31 η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να μας προκαλέσει συναισθηματικές μεταπτώσεις. 
*Σήμερα σχηματίζεται και το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 14/12/2013).
Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που κυριαρχεί στον ετήσιο χάρτη σας, δείχνει ότι οι επόμενοι δώδεκα μήνες, θα είναι εξαιρετικά θετικοί για σας και γεμάτοι ευχάριστες εκπλήξεις. Η αισθηματική σας ζωή θα σας δώσει μεγάλες χαρές και πολλοί από σας θα επισημοποιήσετε την σχέση σας ή θα αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί τάχιστα. Όσοι είστε – ή σκοπεύετε να γίνετε – ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε επίσης μεγάλα οφέλη.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Ιδιαίτερα εύστροφα και χαρισματικά θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Εξαιρετικά ευχάριστα και δημοφιλή, θα κατακτήσουν υψηλές θέσεις στον επαγγελματικό τομέα, ενώ θα αποκτήσουν και μια καλή οικονομική κατάσταση. Εύνοια θα υπάρχει και στην αισθηματική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νατάσα Ράγιου, Νάντια Φοντάνα, Δημήτρης Κόκοτας, Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK