ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός


Αρκετά θετική αναμένεται η σημερινή μέρα, αφού θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε δουλειές που απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβετε μια οικονομική ενίσχυση. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

Ταύρος


Η σημερινή μέρα ευνοεί όλες τις δραστηριότητές σας που θα επιτευχθούν τόσο με τις δικές σας προσπάθειες όσο και με την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων. Ευχάριστες στιγμές σας επιφυλάσσει και ο σύντροφός σας ο οποίος θα σας ενθαρρύνει να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι


Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να διεκπεραιώσετε κάποιες σημαντικές υποθέσεις που αφορούν οικονομικά θέματα. Αν πρέπει να εργαστείτε σήμερα, είναι πολύ πιθανό να ακούσετε καλές κριτικές για την δουλειά σας. Αν αποφασίσετε να βγείτε το βράδυ, μετά τις 23.53 η Σελήνη από τον Υδροχόο σας επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις.

Καρκίνος


Με την σύνοδο Σελήνης – Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και να κοιτάξετε να λύσετε τις όποιες διαφορές ήρεμα και ειρηνικά. Οι ελεύθεροι μπορεί να κάνουν μια ερωτική γνωριμία το βράδυ.

Λέων


Η σημερινή μέρα επιφυλάσσει κάποιες δυσκολίες για σας, οι οποίες μπορούν να ξεπεραστούν μόνο με την καλή σας διάθεση. Αν υπάρξουν εντάσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, φροντίστε να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά, αλλά να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να επαναφέρετε την αρμονία.

Παρθένος


Μια σύντομη εκδρομή ή ακόμα και ένας περίπατος στη φύση θα σας αναζωογονήσει πραγματικά και θα σας κάνει να ξανανιώσετε σήμερα. Αν μάλιστα έχετε και καλή παρέα ακόμα καλύτερα. Η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε αξιόλογα άτομα και να δημιουργήσετε νέες φιλίες ή και έναν καινούργιο έρωτα.

Ζυγός


Η Σελήνη παραμένει μέχρι αργά το βράδυ στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και σας δίνει την ευκαιρία να αρχίζετε να προετοιμάζεστε για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται. Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα, αλλά σίγουρα θα πιάσουν τόπο αφού θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το περιβάλλον σας. Αν θελήσετε να βγείτε το βράδυ, θα περάσετε πολύ όμορφα.

Σκορπιός


Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσετε με κόσμο και να προωθήσετε τις ιδέες σας, καθώς επίσης και για να κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα διαδραματίσουν ένα θετικό ρόλο στο μέλλον σας. Οι δεσμευμένοι, μπορείτε να κάνετε μια μικρή απόδραση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε μια ρομαντική γνωριμία.

Τοξότης


Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον τομέα των οικονομικών σας και σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αλλά και να εισπράξετε κάποια χρήματα που σας οφείλουν. Έτσι, ίσως αποφασίσετε να ξοδέψετε ένα ποσό σε μικρές πολυτέλειες που θα σας προσφέρουν μεγάλη χαρά.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη το πρωί και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή καθώς υπάρχει πιθανότητα να είστε περισσότερο οξύθυμοι και νευρικοί και να προκαλέσετε μικρά ή μεγαλύτερα ατυχήματα. Οι φίλοι θα βρίσκονται στο πλευρό σας και μπορείτε να βασιστείτε επάνω τους για να ξεχάσετε τα προβλήματά σας.

Υδροχόος
Η σημερινή  μέρα είναι η τελευταία μέρα που σας βρίσκει στο παρασκήνιο να προετοιμάζετε τα επόμενα βήματα και τις κινήσεις σας. Αργά το βράδυ στις 23.53 η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας από όπου θα σας δώσει την ευκαιρία να προβάλλετε τις ικανότητές σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ιχθείς
 Η Σελήνη από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και σας φτιάχνει τη διάθεση με αποτέλεσμα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συναντήσεις και επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις. Επιπλέον, μπορείτε να κανονίσετε τις λεπτομέρειες ενός επερχόμενου ταξιδιού.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK