ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 10.17 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, μια όψη που μας κάνει περισσότερο δραστήριους και δυναμικούς και μας δίνει το θάρρος και τη δύναμη να ολοκληρώσουμε δουλειές που απαιτούν προσπάθεια. Στις 23.15 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και η συγκεκριμένη όψη είναι πολύ θετική για να διασκεδάσουμε, να παρακολουθήσουμε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ή να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ομορφιά. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει για πολύ λίγο σε κενό πορείας, και στις 23.53 περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο φιλικοί και ομαδικοί.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 15/12/2013).
Το σημαντικότερο γεγονός της ερχόμενης χρονιάς, είναι η άνοδος των οικονομικών σας, που θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε πολλούς τομείς της ζωής σας. Έτσι θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε πράγματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για σας όπως είναι τα ταξίδια, η αγορά ενός ακινήτου, ή η διαμόρφωση ενός χώρου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να δημιουργήσετε μια δική σας επιχείρηση μικρή ή μεγάλη η οποία με την βοήθεια των φιλικών σας ατόμων θα αποκτήσει σημαντική πελατεία και κατά συνέπεια μεγάλα έσοδα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα δραστήρια, έξυπνα και χαρισματικά αλλά και πολύ γοητευτικά. Έτσι δεν θα δυσκολευτούν καθόλου να δημιουργήσουν φιλίες και να γίνουν δημοφιλή, αλλά και να πετύχουν όποιον στόχο βάλουν στο μυαλό τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Gustave Eiffel, Μάνος Παπαγιάννης, Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, Άκης Πάνου, Κατίνα Παξινού, Ερρίκος Ανδρέου. Μάκης Ψωμιάδης,

2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK