ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 7.30 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που ευνοεί τις φιλικές συναναστροφές, και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και ειδήσεις που δεν περιμένουμε. Στις 12.03 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή και ευνοεί την επικοινωνία καθώς επίσης και τυχόν εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση και ευφράδεια. Στις 13.27 με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου μπορεί να μας προκαλέσει μια τάση μελαγχολίας ή και κούρασης, ωστόσο λίγο αργότερα στις 15.38 το τρίγωνο Σελήνης – Δία αποκαθιστά με τον καλύτερο τρόπο την ενέργειά μας, δημιουργεί μια θετική ατμόσφαιρα και ευνοεί κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με την επικοινωνία καθώς επίσης και τις ομαδικές και φιλικές συγκεντρώσεις.
*Σήμερα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη από το οποίο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το ζώδιό σας εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 16/12/2013).
Η ερχόμενη χρονιά δεν φαντάζει ιδανική, και θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας μπορεί να σας «ρίξει» σε μεγάλες παγίδες αν αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε που βαδίζετε και να μην βιάζεστε να συλλέξετε καρπούς που μπορεί να είναι σάπιοι. Αναπτύξτε λοιπόν ένα καλό σχέδιο και αρχίστε να το εφαρμόζετε μόνο όταν θα είστε απόλυτα σίγουροι. Εξάλλου, σε πολλές περιπτώσεις η τύχη θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ εύστροφα και άξια να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους. Θα έχουν ευχέρεια λόγου και θα μπορούν να πείθουν εύκολα τους άλλους. Θα πρέπει ωστόσο να προσέχουν τις «παγίδες» που μπορεί να τους στήσουν καλοθελητές ώστε να αποφύγουν απώλειες.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Βαλάντης, Βαίτσης Αποστολάτος, Jane Austen.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK