ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, αφού η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι το εξάγωνο με τον Ήλιο στις 20.11. Η όψη αυτή βοηθά να αναπτυχθούν καλές σχέσεις και επαφές, αλλά και να επιτύχουν όλες οι δουλειές μας. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο τα ξημερώματα στις 2.48 που θα περάσει στους Ιχθείς.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται η αντίθεση Ερμή – Δία που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 17/12/2013).
Η φετινή χρονιά αναμένεται πολύ θετική και γεμάτη ευχάριστες ειδήσεις, πολλούς θαυμαστές, στιγμές αγάπης αλλά και πολλά σύντομα ταξίδια που θα σας γεμίσουν ευχάριστες εμπειρίες. Αν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε το έναν σύντροφο, μέσα από τις πολλές γνωριμίες και προτάσεις, θα μπορέσετε να επιλέξετε το κατάλληλο άτομο με το οποίο θα δημιουργήσετε μια ρομαντική αλλά και παθιασμένη σχέση. Στον επαγγελματικό τομέα, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα αυξήσουν κατά πολύ τα έσοδά σας. Προσέξτε όμως να μην προέρχονται από παράνομες δραστήριοτητες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Ιδιαίτερα εύστροφα και επικοινωνιακά θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, και θα πρέπει οι γονείς από μικρά να τους προσφέρουν μια καλή εκπαίδευση που θα τα βοηθήσει να διακριθούν αργότερα. Εύνοια αναμένεται στα οικονομικά τους καθώς επίσης και στον γάμο τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μαρία Ιακώβου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Κώστας Γκατζιούδης.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK