ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Η Σελήνη περνάει τα ξημερώματα στο ζώδιο των Ιχθύων και τον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, και σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε κάπως από τους έντονους ρυθμούς των τελευταίων ημερών και να απολαύσετε το σπίτι και την οικογένεια. Αν χρειαστεί μπορείτε να συζητήσετε κάποια θέματα που αναζητούν λύσεις, χωρίς όμως να προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας.

Ταύρος
Η Σελήνη στους Ιχθείς αποτελεί έναν θετικό παράγοντα για σας που σας επιτρέπει να κοινωνικοποιηθείτε και να δραστηριοποιηθείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Φροντίστε να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα στις συναναστροφές σας και αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα σε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα.

Δίδυμοι
Από σήμερα θα πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας περισσότερο στη δουλειά σας και να κοιτάξετε πώς θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας χωρίς να πελαγώσετε. Αν νιώσετε την ανάγκη να ζητήσετε βοήθεια από άτομα πιο έμπειρα από σας μη διστάσετε να το κάνετε.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από όπου σας βοηθάει να τελειώσετε πιο γρήγορα γραφειοκρατικές διαδικασίες αφού κάποια άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος φαίνονται διατεθειμένα να σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση.

Λέων
Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί αρκετά καλή για τα οικονομικά σας, αν είστε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε τις συμβουλές μεγαλύτερων ή πιο ώριμων ατόμων που προσπαθούν να σας βοηθήσουν. Μετά το απόγευμα προσπαθήσετε να συγκρατηθείτε ώστε να αποφύγετε υπερβολικά έξοδα χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Παρθένος
Με την Σελήνη στον τομέα των σχέσεών σας από σήμερα τα ξημερώματα μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και να λύσετε τυχόν ζητήματα που σας προβληματίζουν. Οι συζητήσεις είτε με τον σύντροφό σας είτε με άλλα άτομα ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, αφού θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στη δουλειά σας ή σε άλλα σημαντικά καθήκοντα που πρέπει να κάνετε και τα οποία θα επιτευχθούν χάρη στην σωστή οργάνωση του χρόνου σας. Εύνοια θα υπάρξει και στο οικογενειακό περιβάλλον όπου αναμένονται και κάποιες θετικές εξελίξεις.

Σκορπιός
Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς από νωρίς τα ξημερώματα, ευνοεί πολύ το ζώδιό σας, αφού σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας αλλά και με δημιουργικές δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Μια γνωριμία που θα γίνει σήμερα, θα έχει λαμπρές μελλοντικές προοπτικές όχι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο.

Τοξότης
Το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, με την είσοδο της Σελήνης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, και θα σας προσφέρει στιγμές ξεκούρασης και θαλπωρής. Αποφύγετε ωστόσο να φέρετε σε αντιπαράθεση τους γονείς με τον σύντροφό σας, καθώς πιθανότατα θα υπάρξει μια τάση κυριαρχίας.

Αιγόκερως
Ιδανική μέρα για επικοινωνία και συζητήσεις τόσο με φίλους και συγγενείς όσο και με πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σας πρόοδο. Προωθήστε λοιπόν τα θέματα που σας ενδιαφέρουν σήμερα που έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Υδροχόος
Το πρωί καλό θα είναι να προσέχετε τα οικονομικά σας καθώς μάλλον έχετε χάσει την αίσθηση του μέτρου και μπορείτε να κάνετε μεγάλες σπατάλες. Ωστόσο μετά το μεσημέρι, υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον για να διαπραγματευτείτε ένα καλύτερο μισθό ή να λάβετε ένα bonus για την προσφορά σας.

Ιχθείς
Η Σελήνη μπαίνει τα ξημερώματα στο ζώδιό σας και σας δίνει την δυνατότητα να δρομολογήσετε αλλαγές που έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Καλό θα είναι βέβαια να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις αλλά μόνο πράγματα για τα οποία είστε σίγουροι. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα.
2 comments

2 σχόλια:

 1. Το εβδομαδιαίο με πέτυχε πολύ!Είμαι παρθενάκι.. με ωροσκόπο λέων! (καλό ή κακό;;;)
  Καλή εβδομάδα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εύχομαι να ήταν ευχάριστα αυτά που σου πέτυχαν. Ο συνδυασμός Παρθένου - Λέοντα δεν είναι άσχημος, αλλά γενικά τίποτε δεν είναι άσχημο όταν το λειτουργούμε σωστά. Και εσύ σίγουρα εκμεταλλεύεσαι σωστά τους πλανήτες σου (αν και δεν ξέρω που είναι) γιατί προσπαθείς να μεταδώσεις σε όλους θετικά μηνύματα. Αυτό είναι ένα πολύ καλό στοιχείο που αν δεν σε έχει ανταμείψει ακόμα, σίγουρα θα σε ανταμείψει μελλοντικά. Καλή συνέχεια και φιλάκια!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK