ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 2.48 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και φιλεύσπλαχνοι και θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τους διπλανούς μας και κυρίως για όσους βρίσκονται σε δεινή θέση. Η μουσική, το θέατρο και κάθε μορφή τέχνης ευνοείται αυτές τις ημέρες. Στις 4.07 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα μια όψη που ενισχύει τις ιδιότητες του Ιχθύ που αναφέρονται παραπάνω. Στις 7.17 η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη και η συγκεκριμένη όψη μπορεί να αυξήσει την ανασφάλεια κυρίως στο γυναικείο φύλο, ενώ καλό θα είναι να προσέχουμε εκείνη την ώρα τυχόν οικονομικές συναλλαγές. Από αυτή την ώρα και μέχρι τις 17.46 που θα σχηματιστεί το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου, θεωρείται πολύ καλό διάστημα, αφού θα δούμε τις προσπάθειές μας να αποδίδουν καρπούς, ενώ άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή πιο έμπειρα μπορούν να μας προσφέρουν σημαντική βοήθεια. Ακολουθεί το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα στις 18.34 που είναι ακόμα μια θετική όψη τόσο για τις σχέσεις όσο και για τα οικονομικά, ωστόσο στις 19.16 το τετράγωνο Σελήνης – Δία συνιστά προσοχή αφού μπορεί να μας ωθήσει σε υπερβολές είτε οικονομικές είτε άλλου είδους γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας, τις πράξεις μας ή ακόμα και την διατροφή μας. Προσοχή σ’ αυτά τα θέματα χρειάζεται μέχρι τις 22.10 που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 18/12/2013).
Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας είναι αυτός που δέχεται την περισσότερη εύνοια φέτος. Έτσι τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην αγορά ενός ακινήτου, να δημιουργήσετε οικογένεια ή να λάβετε ένα περιουσιακό στοιχείο. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά και κάποιοι από σας θα δημιουργήσετε μια νέα επαγγελματική στέγη ή θα εκμεταλλευτείτε οικονομικά ένα ακίνητο. Εύνοια εξάλλου υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή και όσοι παραμένετε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία που σύντομα θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 2.47 θα έχουν ίδια χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 2.48 με την Σελήνη στους Ιχθείς θα είναι πιο ευαίσθητα ακόμα και αν πολλές φορές το κρύβουν. Το σπίτι και η οικογένεια θα παίζει σημαντικό ρόλο γι’ αυτό και οι γονείς θα πρέπει να τα περιβάλλουν με ιδιαίτερη αγάπη και στοργή. Μεγαλώνοντας θα πετύχουν επαγγελματικά χάρη στις οργανωμένες προσπάθειές τους αλλά και χάρη στην εκτίμηση σημαντικών προσώπων. Εύνοια και στην αισθηματική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αιμίλιος Χειλάκης, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Πλούταρχος, Brad Pitt, Christina Aguilera, Katie Holmes.
4 comments

4 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK