ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


-->
Κριός
Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσα από απροσδόκητες πηγές. Πολλοί από σας επίσης θα δεχτείτε μια πρόταση – έκπληξη για ένα ταξίδι, την οποία φυσικά θα πρέπει να αποδεχτείτε.

Ταύρος
Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα και σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας. Μια θετική εξέλιξη σε ζητήματα αγοραπωλησιών θα ενισχύσει και τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι
Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να λύσετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας ή να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία με λαμπρές προοπτικές οι ελεύθεροι.

Καρκίνος
Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα είναι ιδανικό για να ολοκληρώσετε δουλειές που έχουν «κολλήσει» εδώ και καιρό. Σήμερα με κάποιο τρόπο όλα θα εξελιχθούν πιο γρήγορα και πιο ομαλά, ενώ παράλληλα θα δείτε και τα έσοδά σας να αυξάνονται.

Λέων
Το τρίγωνο που διαμορφώνει σήμερα η Αφροδίτη με τον Ουρανό πρόκειται να σας φέρει απρόσμενες ευκαιρίες για να προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, αλλά και να διασκεδάσετε ή να ερωτευτείτε αν είστε ελεύθεροι. Επιπλέον με κάποιο τρόπο θα μπορέσετε να αποπληρώσετε ένα σημαντικό όφελος.

Παρθένος
Με το τρίγωνο που διαμορφώνει σήμερα η Αφροδίτη με τον Ουρανό, είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια και ιδέες που μπορούν να σας αποφέρουν κέρδη όχι μόνο υλικά αλλά και ηθικά. Μια εργασία που μπορεί να γίνει από το σπίτι σας μπορεί να αποτελέσει μια νέα πηγή εσόδων.

Ζυγός
Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ανέλπιστες εκπλήξεις καθώς μέσα στο κύκλο των γνωριμιών σας θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάθε επιθυμία σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι στο δρόμο σας.

Σκορπιός
Το τρίγωνο που σχηματίζει σήμερα η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα σας δώσει την ευκαιρία να βρείτε μια νέα πηγή εισοδημάτων που θα σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Τοξότης
Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο με τον Ουρανό θα σας ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές και αν ψάχνετε μια νέα εργασία είναι πολύ πιθανό να την βρείτε τις επόμενες ημέρες, ενώ ανάλογη εύνοια υπάρχει και στα αισθηματικά σας.

Αιγόκερως
Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό μπορεί να μην φέρει σημαντικά γεγονότα σε σας, ωστόσο θα σας δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις μοναχικές ώρες σας, βρίσκοντας τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό και σας δίνει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να δημιουργήσετε σχέσεις με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποίησετε τις φιλοδοξίες σας. Ένα απρόβλεπτο ταξίδι είναι επίσης πιθανό.

Ιχθείς
Το τρίγωνο που θα διαμορφώσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό από τον τομέα των οικονομικών σας, θα σας φέρει απρόσμενες ευκαιρίες να αυξήσετε τα κέρδη σας και να βελτιώσετε το επίπεδο της ζωής σας. Ευκαιρίες θα προκύψουν επίσης και για αγοραπωλησίες περιουσιακών στοιχείων.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK