ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 8.55 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, μια θετική όψη που ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και τις γραφικές εργασίες. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο τα ξημερώματα στις 3.57.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 2/12/2013).
Η θετική στάση των γύρω σας θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο τους επόμενους μήνες και σίγουρα θα εκπλαγείτε ευχάριστα όταν διαπιστώσετε πόσα μπορούν να σας προσφέρουν. Γι’ αυτό μην διστάσετε να θέσετε υποψηφιότητα για δάνεια, παροχές ή επαγγελματικά έπαθλα που έχετε ανάγκη. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην εξαρτηθείτε από αυτή την εύνοια, κάντε τα δικά σας σχέδια για το μέλλον τώρα που ευνοείστε και αποταμιεύστε τα χρήματα που θα σας έρθουν για παν ενδεχόμενο. Όσοι είστε ελεύθεροι θα ζήσετε ένα μεγάλο ερωτικό πάθος.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα αγαπούν το σπίτι και την οικογένεια και θα έχουν πολύ καλή επικοινωνία με τους οικείους τους, τους συγγενείς και γενικότερα το φιλικό τους κύκλο. Επαγγελματικά θα κατακτήσουν μια υψηλή θέση και θα αποκτήσουν μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Διονύσης Σαββόπουλος, Ιάκωβος Καμπανέλλης, Μαρία Κάλλας, Britney Spears.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK