ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Ίσως ξυπνήσουν μέσα σας κάποιες μνήμες από το παρελθόν και νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα που σας έχουν λείψει. Αν υπάρχουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον που ζητούν λύσεις, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να τις βρείτε.

Ταύρος
Η λογική σας σήμερα θα σας βοηθήσει να χειριστείτε κάθε υπόθεση όσο δύσκολη και αν φαίνεται. Έτσι, μπορείτε όχι μόνο να λύσετε τυχόν προβλήματα, αλλά να βοηθήσετε και κάποια πρόσωπα που έχουν ανάγκη από μια καλή συμβουλή.

Δίδυμοι
Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν, αφού από τη μια θέλετε να ακολουθήσετε μια ομαδική δραστηριότητα και από την άλλη, σκέφτεστε το κόστος. Μια στο τόσο όμως χρειάζεται να διασκεδάσετε, και σίγουρα σήμερα δεν θα το μετανιώσετε.

Καρκίνος
Η επικοινωνία με τους γύρω σας αρχίζει να βελτιώνεται αισθητά, και μπορείτε πλέον να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις και να λύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Η σημερινή μέρα είναι επίσης κατάλληλη για να προγραμματίσετε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας.

Λέων
Κάποια επαγγελματικά προβλήματα που ελπίζατε ότι έχουν λυθεί, επανεμφανίζονται και σας χαλούν το πρόγραμμα. Μόνο αν ανατρέξετε στο παρελθόν και βρείτε την αρχική αιτία, θα μπορέσετε να το λύσετε από τη ρίζα και να ηρεμήσετε μια για πάντα.

Παρθένος
Οι ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, γι’ αυτό αν συμμετέχετε σε έναν σύλλογο ή οργανισμό, είναι η κατάλληλη μέρα για να διευθετήσετε κάποια σημαντικά πράγματα. Διαφορετικά οι συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές.

Ζυγός
Οι δουλειές που έχετε αναλάβει θα πρέπει να ολοκληρωθούν ακόμα κι αν νιώθετε ότι χρειάζονται έντονες προσπάθειες. Είτε πρόκειται για δουλειές του σπιτιού, είτε για επαγγελματικά καθήκοντα, η προσπάθειά σας και μόνο θα εκτιμηθεί δεόντως από τους ανωτέρους σας.

Σκορπιός
Αν καταφέρατε να αποδράσετε το Σαββατοκύριακο μαζί με τον αγαπημένο σας, σίγουρα περνάτε καλά και θέλετε να σταματήσετε αν είναι δυνατόν το χρόνο. Αν πάλι μείνατε εδώ, ο νους σας ταξιδεύει κάπου μακριά, γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματίσετε το ταξίδι που ονειρεύεστε έστω και μέσω διαδικτύου.
*Υπάρχουν εκπληκτικές προσφορές εδώ.

Τοξότης
Ίσως νιώθετε κάπως «πεσμένοι», ίσως η υγεία σας πραγματικά σας ταλαιπωρεί, ή ίσως απλά θέλετε αυτή την Κυριακή να την περάσετε χαλαρά στο κρεβατάκι σας. Σε κάθε περίπτωση απολαύστε την ημέρα σας όπως θέλετε, και μην κάνετε «αγγαρείες» χωρίς λόγο.

Αιγόκερως
Ο σύντροφός σας, οι φίλοι σας και το περιβάλλον σας γενικότερα μπορούν να σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές και να δώσουν μια χαρούμενη νότα σ’ αυτή την Κυριακή. Αν θέλετε μάλιστα μπορείτε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας για την γιορτινή περίοδο που πλησιάζει.

Υδροχόος
Μια βόλτα στην εξοχή, ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή η ενασχόληση με κάποιο σπορ, θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε όλα τα επίπεδα. Αν μάλιστα το κάνετε μαζί με τον σύντροφό σας, θα ενθουσιαστείτε περισσότερο. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως γνωρίσετε ένα άτομο με τα ίδια με σας ενδιαφέροντα.

Ιχθείς
Παρά το γεγονός ότι είναι Κυριακή, μπορείτε μια χαρά να συνδυάσετε κάποιες εργασίες σας με την αισθηματική σας ζωή, γεγονός που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Αν έχετε παιδιά, αφιερώστε τους περισσότερο χρόνο.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK