ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας στις 9.43 και ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σας. Πλέον έχετε κίνητρα να αγωνιστείτε για τους στόχους σας, αλλά και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που χρειάζεστε για επαγγελματικούς ή και συναισθηματικούς λόγους. Θετικό κλίμα θα επικρατεί σε όλες τις συναναστροφές σας.

Ταύρος
Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από τις 9.43, σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους με αποτέλεσμα να αποζητήσετε την μοναξιά που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Ίσως αναγκαστείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα που δεν πολυσυμπαθείτε και καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρύψετε την δυσαρέσκειά σας.

Δίδυμοι
Από το πρωί θα καταφέρετε να τελειώσετε σχετικά γρήγορα τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ώστε να αφιερώσετε χρόνο σε φιλικά πρόσωπα που σας έχουν λείψει. Το βράδυ ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να σχεδιάσετε μαζί με τον σύντροφό σας μια φιλική επίσκεψη.

Καρκίνος
Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό από τις 9.43 το πρωί θα υπάρξουν ευκαιρίες να σκεφτείτε κάποιες βελτιώσεις που χρειάζονται στον οικιακό σας χώρο προκειμένου να είστε έτοιμοι για τις γιορτινές ημέρες. Ωστόσο δεν θα πρέπει να αμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να μην συσσωρευτεί μεγάλος όγκος δουλειάς.

Λέων
Παρόλο που μπορεί η μέρα σας να ξεκινήσει κάπως υποτονικά, μετά τις 9.43 με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό, αρχίζετε να βρίσκετε το κέφι σας και την αισιοδοξία σας, με αποτέλεσμα να μπορείτε να ανταποκριθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας. Το βράδυ είναι πολύ πιθανό να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας.

Παρθένος
Το πρωί προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί είναι πιθανό να δυσαρεστήσετε τον σύντροφό σας με κάτι που θα πείτε ή θα κάνετε. Το ίδιο εριστικοί μπορεί να είστε και στον χώρο της δουλειάς σας, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μια τεταμένη ατμόσφαιρα. Τουλάχιστον προσπαθήστε όταν καταλάβετε το λάθος σας να ζητήσετε συγνώμη.

Ζυγός
Το πρωί θα πρέπει να προσέχετε στον χώρο της δουλειάς σας ιδιαίτερα αν ασχολείστε με γραφική εργασία που δεν επιτρέπει λάθη. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό από τις 9.43 το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην σχέση σας όπου όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα, θα βρείτε τρόπους να τα λύσετε.

Σκορπιός
Σήμερα σας περιμένει περισσότερος φόρτος εργασίας για τον οποίο μπορεί να μην είστε και κατάλληλα προετοιμασμένοι, ωστόσο έστω και με δυσκολία θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Το απόγευμα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να βάλετε ένα πρόγραμμα που θα σας «προστατεύσει» από περιττές σπατάλες.

Τοξότης
Το πρωί ίσως υπάρξουν κάποια δυσάρεστα γεγονότα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, χωρίς να αποκλείεται απλώς να ξυπνήσετε «ανάποδα». Με την πάροδο της ημέρας όμως θα βρείτε το κέφι σας και θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε και να απολαύσετε κάθε στιγμή. Το βράδυ υπάρχει εύνοια στον αισθηματικό τομέα.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα δεν είναι η καλύτερη για σας, καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις σας, δεν σας αφήνουν περιθώριο ούτε για «ανάσα». Καλό θα είναι λοιπόν να συγκεντρωθείτε περισσότερο ώστε να εκμεταλλευτείτε πιθανές ευκαιρίες για κέρδος που δύσκολα θα γίνουν αντιληπτές.

Υδροχόος
Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό από τις 9.43 το πρωί νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και ίσως ακόμα και να ζητήσετε την στήριξη ατόμων που ξέρετε ότι δεν θα σας την αρνηθούν. Μια νέα γνωριμία το βράδυ, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Ιχθείς
Το πρωί προσέξτε να μην δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, καθώς είναι πιθανό να δυσανασχετήσετε με κάποια θέματα. Μετά τις 9.43 η είσοδος της Σελήνης στον Κριό, συνιστά να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας, και δεν αποκλείεται να προκύψει μια ευκαιρία για εύκολο κέρδος.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK